Гурт 5nizza вирушає у всеукраїнський тур з презентацією альбому «КУ»

Голос країни
Гурт 5nizza вирушає у всеукраїнський тур з презентацією альбому «КУ»
1plus1.ua

Тренер «Голосу країни 7» Сергій Бабкін та Андрій Запорожець вирушають у тур Україною.

Поділитися:

Зірковий тренер Сергій Бабкін поділився ніжними фото з коханоюТренер «Голосу країни 7» Сергій Бабкін у складі легендарного дуету 5nizza представить третій альбом після 10-річної паузи. На підтримку альбому група відправиться у всеукраїнський концертний тур, який розпочнеться 14 березня концертом у рідному Харкові.

Реліз альбому «КУ», в який увійдуть 14 треків, запланований на лютий 2017 року. 5'NIZZA завжди була і продовжує бути феноменом, розбиває стереотипи. Витівки музикантів породжують геніальність у чесності і простоті, які настільки важливі в сучасному світі.

Наш третій альбом – повернення на дитячий майданчик дорослим. Вражаюча синергія двох різних стихій перетворилася у щось третє – те, що найкраще можна описати одним словом КУ!, - Коментує Сергій Бабкін.

Нагадаємо, група 5'nizza стрімко набрала популярність на початку 2000-х завдяки пісням «Солдат», «Стрела», «Ты кидал», «Ямайка».

Перший неофіційний альбом групи з цими піснями був розпроданий величезними тиражами. У 2007 році група розпалася, після чого Сергій Бабкін виступає як сольний виконавець. А в 2015 році група 5'nizza возз'єдналася і зараз з успіхом гастролює в Україні та закордоном.

Новини по темі