Гурт Время и Стекло запросив до своєї команди юну Софію Ротару (відео)

Голос Діти 5 випуск 2: Хто потрапив у команду Время и Стекло

Надя Дорофєєва і Позитив стали наставниками для чотирьох вокалістів.

Поділитися:

У неділю, 2 червня, талановиті та цілеспрямовані учасники вийшли на сцену Голосу. Діти-5, щоб своїм співом вибороти місце в проекті. Як і минулого тижня, команда гурту Время и Стекло — Наді Дорофєєвої та Позитива — поповнилася ще чотирма сильними вокалістами.

Максим Комісарчук

Максим – не той, кого легко образити. Хлопець із 6-ти років займається боротьбою та здобуває перші місця на міжнародних змаганнях. Спортсмен і джентльмен, він готовий захистити дівчат від хуліганів і може легко поставити на місце будь-якого розбишаку.

До того ж, хлопець проявляє себе як артист. Коли Максим співає на шкільній сцені, директор і вчителі плачуть від щастя.

На проект Голос. Діти він прийшов, щоб закликати всіх своїх однолітків не гаяти часу на шкідливі звички, розкривати свої таланти та досягати мети.

Софія Бишова

Українська Зара Ларсон. Софія надихнулась історією улюбленої співачки, яка пройшла шлях від талант-шоу до світової сцени. Мріє також стати всесвітньо відомою артисткою.

Сучасна, смілива дівчина, яка слухає прогресивні напрями музики. Знає, чого вона хоче від життя.

Моніка Глазер

Маленька фея Моніка — справжня зірка у своїй школі. Попри те, що дівчина найменша в класі, вона звикла привертати до себе увагу.

У виборі пісень надає перевагу ніжним композиціям, якими із задоволенням ділиться зі своїм слухачем. Мотивація дівчини проста – вона прийшла за перемогою.

Аделіна Іордакі

Дівчинку підтримала сама Софія Ротару! У свої 13 років Аделіна – суперзірка в Молдові та Румунії. Вона лауреат десятків конкурсів, має декілька кліпів і свій фан-клуб. Дівчина навіть встигла заспівати на одній сцені з Дмитром Монатіком. Її впізнають на вулиці, у неї беруть автограф, а татові навіть доводиться розганяти шанувальників від їхнього під’їзду.

Зовнішність і талант дівчини порівнюють з Аріаною Гранде, проте Аделіна не зазнається. Вона вважає себе простою та скромною, у школі навчається на відмінно. Мрія Аделіни – стати другою Ріанною, і вона налаштована рішуче.

Читай більше цікавих новин про Голос. Діти-5: 

1. Голос. Діти-5 – 2 випуск – сліпі прослуховування 02.06.2019

2. До команди Джамали потрапила вибухова 13-річна рокерша (відео)

3. Команда Дзідзьо поповнилася унікальною дівчинкою, яка вже приносила йому перемогу (відео)