Хазяйка: Що поєднує Сергія Радченка і Катерину Варченко поза кадром?

Хазяйка
Хазяйка: Що поєднує Сергія Радченка і Катерину Варченко поза кадром?

Невідомі факти про серіал Хазяйка дивіться у добірці від Сніданок з 1+1.

Поділитися:

Невідомі факти про серіал Хазяйка дивіться у добірці від Сніданку з 1+1.

Режисер серіалу Хазяйка, який очолив ТОП-10 запитів Google, Бата Недич за походженням серб, але рекордсменом його зробила робота в українській столиці.

Зараз його сміливо можна назвати головним серіальником нашої країни. Загальна кількість серій, яку зняв режисер, наближається до 2 тис. На території СНГ ніхто не зняв більше.

Сергій Радченко, виконавиць ролі Олександра, каже, що отримати роль у серіалі українцям раніше було вкрай важко.

"Навіть московські та пітерські актори запитували, чому наші талановиті актори грають другі ролі", - зізнається Сергій.

На знімальному майданчику серіалу лише українські зірки,  деякі актори Хазяйки навіть з одного міста - як Катерина Варченко і Сергій Радченко. На екрані у них роман, а в житті вони ходили у одну школу в місті Прилуки.

"Я був у старших класах, вона молодша за мене. Але на танці разом ходили". Радченко зізнається, що грати кохання із знайомою дівчиною було легше.

Подробиці дивіться у спеціальному сюжеті Сніданку з 1+1.

Що чекає на героїв "Хазяйки", дивіться сьогодні в ефірі  телеканалу 1+1 онлайн о 21.00. Дивіться також останню серію Хозяйка - 21 серія від 07.03.2016 на нашому сайті. 

Хазяйка – новий серіал виробництва 1+1 продакшн. Cценарій написала українська письменниця Ірина Чернова, переможниця премії "Коронація слова", відома читачам під псевдонімом Люко Дашвар. Більше інформації дивіться на офіційному сайті.

Новини по темі