Учасниця команди Потапа: «В мені живе дві різні людини»

Учасниця «Голос. Діти 3» Хелін Коньяр розповіла про свій незвичайний талант.

Поділитися:

Дівчинка в сукні від Діда Мороза: «На відміну від деяких дітей, у мене дуже багато талантів»Харизму у голосі Хелін Коньяр зіркові судді дитячого талант-шоу «Голос. Діти 3» та глядачі відчули з перших нот пісні. Потап не зміг не оцінити таку експресивність і повернув крісло. Це була доля, адже учасниця хотіла саме до нього у команду.

Хелін Коньяр родом із Туреччини, але вже 9 років живе в Україні. Незважаючи на те, що вокалом дівчинка займається лише 3 роки, вона вже досягла значних успіхів. Заняття у музичній школі та мюзікловій студії розбудили неабиякий талант та артистизм. На цьому Хелін не збирається зупинятися і працює над тим, щоб вступити до музичного училища і пов'язати своє майбутнє з вокалом.

На відміну від інших, у мене дуже незвичний стиль - естрадні пісні з мюзиклів, але тим не менш вони конкурсні і їх можна обіграти.

Хелін розповідає, що у ній живе двоє людей: у школі вона спокійна та сором'язлива, тоді як на сцені - весела та енергійна. У класі не знають, що Хелін - зірка мюзиклів.

Я на голосі, тому що тут я можу бути собою. Хочу, щоб однокласники побачили мене справжню.

Тіна Кароль оцінила здібності дівчинки та сказала, що всередині неї живе справжня левиця. 

За лаштунками Хелін прийшли підтримати мама та друзі. 

Дивіться також, хто потрапив до команди Потапа після четвертого ефіру