Хореограф Танців з зірками став режисером-постановником Голосу країни-8

Голос країни

Новий сезон шоу обіцяє унікальні номери та сценічні прийоми.

Поділитися:

Цієї неділі, 28 січня, о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться прем'єра восьмого сезону успішного вокального проекту Голос країни, за учасниками якого стежать мільйони глядачів. Зірковими тренерами сезону стали Тіна Кароль, Потап, Джамала і Сергій Бабкін, ведучими - Юрій Горбунов та Катя Осадча, а режисером-постановником нового сезону - іменитий хореограф Руслан Махов.

Руслан Махов - власник нагороди Хореограф року за версією головної музичної премії України, відомий своїми роботами з MONATIK, Время и Стекло, ALEKSEEV, Максом Барських, MOZGI та іншими популярними артистами. Серед проектів, над якими працював Махов: премія «M1 Music Awards», «Євробачення - 2017» і «Танці з зірками», а також продюсування першого в Україні підліткового бойз-бенду Dside Band, що стрімко набирає популярність.

Запрошення на посаду режисера-постановника проекту від 1+1 Продакшн Руслану надійшло після успішної співпраці з каналом по проекту Танці з зірками, який отримав високі рейтинги телеперегляду. Голос країни-8 стане першим телепроектом, над яким Махов буде працювати не в якості хореографа, а - режисера.

У новому сезоні Руслан обіцяє унікальні номери, інноваційні сценічні прийоми, а також додає: «Голос країни» для мене - це новий виклик собі самому і своїм можливостям. Я вперше буду режисувати телевізійний проект такого масштабу, це велика честь і відповідальність. Я вдячний 1+1 продакшн за надану мені довіру, і постараюся виправдати всі очікування.

Проект дивляться мільйони глядачів, і основне завдання, яке я ставлю - донести телеглядачам голос кожного учасника в унікальному обрамленні. Ми працюємо над тим, щоб ідея, з якою кожен вокаліст прийшов на проект, не загубилася, а була правильно представлена. Працюємо над створенням особливих, свіжих номерів і постановок, і я буду радий, якщо глядачів вони не залишать байдужими».

Новини по темі