Хто переміг у проекті Модель XL

Хто виграв проект Модель XL
1plus1.ua

Судді зробили свій вибір та оголосили ім’я переможниці, яка вже збирає валізи до Парижу.

Поділитися:

Україна дізналася ім’я переможниці другого сезону революційного реаліті Модель XL. За цей титул у фіналі змагалися Ірина Стішок, Анна Логвінова та Наталка Петрик.

Завершальний тиждень був для учасниць максимально наближеним до реалій модельного життя. Першим випробуванням стала фотосесія на конях у воді.

Під час наступного змагання троє фіналісток відвідали головний офіс  глянцевого журналу Elle, в якому дівчат зустрів головний редактор Соня Забуга. Пишні красуні пройшли співбесіду: вони відповідали на стандартні для моделей запитання.

Останнє завдання проекту було найскладнішим та найяскравішим випробуванням. Усі учасниці шоу Модель XL вийшли на подіум та продемонстрували нову колекцію Андре Тана в рамках Ukrainian Fashion Week разом із зірками українського шоу-бізнесу Ольгою Поляковою, Лесею Нікітюк та топ-моделями світового рівня.

Після показу судді проекту Катерина Осадча, Тетяна Мацкевич, Андре Тан та Богдан Юсипчук оголосили ім’я переможниці.

У проекті Модель XL перемогла 23-річна Наталка Петрик.

Як розповіла Наталя в ексклюзивному інтерв’ю сайту 1plus1.ua, вона захоплюється кулінарним мистецтвом, ніколи не стоїть на місці і завжди відкриває в собі нові грані. Зараз Наталка Петрик мріє стати успішною моделлю Plus size.

«Спершу дівчата обурювалися, що мене тут «дуже багато», що я занадто екстравагантна. Але це була моя захисна реакція. Ми поводимося таким чином, коли не впевнені в собі.

Зараз я спокійніша, адже відчуваю себе інакше. Всі випробування допомагають нам відкривати себе по-новому і в цьому рости» – розповіла про свій досвід участі у проекті переможниця.

Нагадаємо, переможниця проекту Модель XL вирушить до Парижу на професійну фотосесію, прикрасить обкладинку журналу Elle та стане обличчям нової колекції для пишних красунь А.Tan Plus.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фіналістка Модель XL Наталка Петрик розповіла, як її змінив проект