Хто пройшов до команди Джамали після другого ефіру

Голос країни

29 січня на 1+1 пройшов другий день вибору наосліп на вокальному шоу «Голос країни 7».

Поділитися:

Хто потрапив до команди Джамали після першого ефіру29 січня, на каналі 1+1 пройшов другий день сліпих прослуховувань одного з найпопулярніших вокальних шоу «Голос країни 7». За результатами другого відбору, зірковий тренер Джамала стала наставницею для чотирьох неймовірних вокалістів – Олександри Погуляй, Майкла Блейза, Наіле Ібраімової та Народної артистки України Алли Кудлай. 

Читайте також: Мама Джамали прийшла на знімальний майданчик «Голосу країни-7» (фото).

На сліпих прослуховуваннях 20-річна киянка Олександра Погуляй заспівала пісню Sia «Chandelier». Протягом року дівчина займалася йогою та медитувала, щоб навчитися опановувати себе на сцені. Впевність та вокальні дані учасниці оцінили Потап і Джамала. Своїм тренером Олександра обрала нову наставницю на проекті Джамалу.

Справжнім сюрпризом для тренерів і глядачів стала участь у проекті Народної артистки України Алли Кудлай. Вокалістка виконала свій відомий хіт «Красива жінка незаміжня». Зіркові тренери були у захваті від енергії та запального виконання, тож усі четверо розвернули свої крісла. Своїм тренером Кудлай обрала Джамалу.

На сліпі прослуховування «Голосу країни 7» прийшов давній знайомий Джамали Майкл Блейз. Учасник розповів, що разом із Джа брав участь у конкурсі «Новая волна», яку тогоріч виграла зірковий тренер. Майкл заспів пісню Boney M «Kalimba De Luna» і розвернув до себе всіх чотирьох тренерів. Вокаліст вирішив стати частиною команди Джамали.

Наполовину кримська татарка Наіле Ібраімова своїм незвичайним виконанням пісні The White Stripes «Seven Nation Army» розвернула до себе всіх зіркових тренерів. Талановита вокалістка обрала Джамалу Зірковим тренером.

Дивись «Голос країни 7» – другий випуск від 29.01.2017 онлайн.

Новини по темі