Хто пройшов у півфінал оновленого шоу Танці з зірками: що дивитися на 1+1 цього тижня

Дізнавайтеся, що цікавого йтиме на 1+1 з 16 по 22 жовтня.

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на улюбленему телеканалі цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

«Аватар»,  понеділок о 20:15.

Далеке майбутнє. Джейк - ветеран війни, що страждає на параліч ніг - не зовсім добровільно вирушає в експедицію на планету Пандора, яку населяє розумна гуманоїдна раса Наві.

«Невидимий батальйон»,  понеділок о 23:30.

Це фільм про історії жінок на війні, розказані жінками-режисерами. Такий собі суто жіночий погляд на війну, яка традиційно вважається чоловічою справою. Він зачіпає дуже широкий спектр проблем, з якими зіштовхуєтеся жінка - від законодавчих обмежень обіймати військові посади, до відсутності програм реабілітації та неготовності суспільства прийняти жінок-ветеранів. Фільм актуалізує для суспільства багато важливих питань, пов’язаних із участю жінок у встановленні миру та безпеки, підніме статус жінок-військових, а також потягне за собою відповідні законодавчі зміни, які дозволять формувати армію за професійним критерієм, а не гендерними стереотипами

«Життя без обману»,  вівторок о 22:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 продуктів, із якими вишукані сири смакують найкраще

У новому сезоні оновленого проекту Життя без обману автор і ведучий програми Олексій Душка допоможе глядачам обрати продукти європейської якості за українською ціною. Цього разу команда проекту розповість більше про смаколики, які полюбляють українці, зокрема, про чіпси, снеки, торти та шоколад.

Раніше ми розповідали, чого не можна їсти. А нас часто запитували, що ж тоді можна. У новому сезоні ми дамо поради, як обрати найбільш безпечні смаколики.

Крім того, команда проекту дасть альтернативу при виборі продуктів, розділивши товари, які проходять перевірку, за трьома категоріями: оптимальні продукти, які відповідають критерію «ціна-якість»; кращі продукти з вартістю вище середньої і гірші - які не відповідають українським стандартам. Відповідно, в програмі з'являться мітки, якими будуть маркуватися продукти – жовта, зелена і червона.

Олексій вже встиг розповісти глядачам про те, як правильно обирати якісний шоколад та молочні продукти, а також про те, чи існують корисні снекиЯк обирати якісні снеки і не гладшати. Крім того, Олексій провів оцінку вишуканих сирів та вин і порадив, з чим їх краще смакувати. В останньому випуску програми ми дізналися, як правильно обирати крупи та макарониЯк правильно обирати крупи та макарони: Поради Олексія Душки. Не пропустіть наступні серії програми Життя без обману.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поради Олексія Душки: Як обрати якісні майонез, олію та соуси

«Міняю жінку», середа о 22:00.

 У новому дванадцятому сезоні програми візьме участь 32 сім'ї, а всього за історію програми в обмінах взяли участь кілька сотень родин з різних країн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тато в декреті покаже майстер-клас українським матусям

Варто зазначити, що цього сезону героїв Міняю жінку чекають нові сюрпризи в сім'ях з обмінуГероєм 12-го сезону Міняю жінку став колишній чоловік Лілії Подкопаєвої. Так, героям програми доведеться по-новому поглянути на правила розподілу обов'язків між чоловіком і дружиною і відчути, як змінюється побут, коли в декрет іде батько.

Для багатьох українських сімей участь в проекті дає не тільки можливість по-новому поглянути на свої власні стосунки і сімейний уклад, але і відкрити для себе особливості менталітету і традиції інших національностей, зануритися в життя сімей з різних віддалених куточків планети.
Так, вони дізнаються особливості побуту європейських родин: як живуть благородні британці, пристрасні італійці, стримані естонці і волелюбні греки.

«Ліга сміху», п'ятниця о 20:15.

Ліга сміхуОлена Кравець показала, як підросли її двійнята – найбільший гумористичний проект в Україні, у якому команди-учасниці змагаються за кубок чемпіонів з гумору. Жарти, акторські здібності і вміння колективів імпровізувати оцінює зіркове журі з семи осіб. За правилами шоу Ліга сміху, із знаменитостей обирає по 2 команди, для яких стає тренером на увесь сезон. Інтерес до конкретної команди можуть виявити кілька потенційних тренерів, тоді вибір наставника лишається за учасниками. Упродовж усіх ігор тренер не оцінює виступи своїх  підопічних. До фіналу проекту Ліга сміху потрапляють лише два найсильніших колективи, які й борються за перемогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Кравець показала, як підросли її двійнята

«Ігри приколів», п'ятниця о 22:20.

Студія «Квартал 95» та Drive Production розпочали роботу над новим гумористично-розважальним україномовним шоу Ігри приколівВедучий нового проекту Кварталу 95 розповів, скільки заробляє, в якому 11 акторів, зірок Ліги сміху, гратимуть веселі скетчі на побутові, культурні, соціальні, політичні теми, зрозумілі та близькі мільйонам українців.У кожному випуску Ігор приколів телеглядачі побачать 6 скетчів, за допомогою яких творці проекту пропонують подивитися на часом непросту реальність, як на своєрідні ігри приколів.

Веселі пародії на відомі телевізійні шоу, незвичайні інтерпретації музичних хітів, оригінальні номери, присвячені чергам за біометричними паспортами, українським автошляхам, львівському сміттю, футболу та Лізі чемпіонів, «мінімальці 3200 грн», дивовижним екскурсам у світову історію тощо, допоможуть глядачам з гумором подивитися на нагальні питання українців.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова порція гумору: Жартівлива презентація пенсійної реформи та пародія на гурт MOZGI

«Танці з зірками», неділя о 21:00.

Десять довгих років Україна чекала на повернення легендарних Танців з зірками. Нова ведуча Сніданку з 1+1 Неля Шовкопляс вийде на паркет Танців з зіркамиІ ось ця мить настала! Танці з зірками»- це проект, за яким стежать і який люблять на всіх континентах! Це шалене шоу, непередбачувані перевтілення зіркових учасників, святкова атмосфера та насичений адреналіном настрій! Це сучасні вражаючі постановки, казкові костюми та несподівані музичні номери. Це найяскравіший проект цієї осені – і він вас вразить. За правилами проекту, десять професійних танцівників складуть пари українським зіркам. На очах у телеглядачів вони мають продемонструвати свої танцювальні здібності та навички, які вони отримують під час виснажливих репетицій. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка пара покинула проект Танці з зірками у восьмому ефірі