Хто з учасників «Голос країни 7» потрапив до нокаутів (повний список)

Голос країни

Дивіться, які учасники потрапили до наступного етапу вокального шоу.

Поділитися:

Голос країни 7 сезон 9 випуск онлайн – вокальні бої 19.03.2017Один з найбільш напружених етапів шоу «Голос країни 7» завершено. Три тижні поспіль уся країна спостерігала, як зіркові тренери проекту роблять непростий вибір та вирішується доля вокалістів, які вже встигли полюбитись публіці.

Читайте також: Хіти у виконанні улюблених учасників «Голос країни 7» можна завантажити з iTunes.

Останній день вокальних боїв приніс ще більше хвилювань та переживань, адже і Потап, і Тіна Кароль, і Сергій Бабкін, і Джамала вже встигли використати можливість «Крадіжки» та врятувати декого з учасників. Таким чином, в кожній парі мав бути не тільки переможець, але й переможений.

Наразі зіркові тренери вже попрощались із половиною команди та врятували по одному учаснику з команди суперників. Таким чином, у кожного з наставників лишилось по вісім підопічних.

Склад команди Джамали виглядає так: Яна Бліндер, Ольга Богатиренко, Галина Шульга, Оксана Цимбаліст, Валерія Грибусова, Лусіне Кочарян, Анна Кукса, Наіле Ібраімова та "вкрадена" у Сергія Бабкіна Юлія Запорожець.

Учасниця «Голос країни 7» довела Джамалу до слізРазом із Тіною Кароль до перемоги прямують вісім таких учасників: квартет «Діапазон», Анастасія Малашкевич, Вадим Яцун, Галина Шкода, Аліса Петрик, Олександр Клименко, Володимир Фотеску, Katya Chilly та поцуплений у Сергія Бабкіна Богдан Травінський.

Читайте також: 5 найпопулярніших виступів «Голосу країни 7» на Youtube.

Вибороти своє місце у прямих ефірах з команди Сергія Бабкіна збираються такі учасники: Віра Кекелія, Кирило Сулига, Еміль Вілонджа, Юлія Мітяшова, Єгор Шаранков, Ірина Смирнова-Журавель, Марта Адамчук, Роман Дуда та врятований під час «Крадіжки» Джавід Мамедов з команди Джамали.

Разом з Потапом у проекті лишились: Роман Руссу, Катя Єременко, Владислав Бєлік, Валерій Величко, Ніні Цнобіладзе, Інгрет Костенко, Оксана Семченкова, Олександр Мінаєв та «викрадена» у Джамали Катерина Маргарян.

Читайте також: Виступ Katya Chilly викликав бурхливе обговорення в соцмережах.

Нагадаємо, під час вокальних «нокаутів» кожен із цих учасників повинен бути ще раз виконати пісню, з якою пройшов вибір наосліп та довести, що гідний іти далі. За результатами цих виступів тренери змушені будуть попрощатись із чотирма із восьми вокалістів! Хто стане гідним шансу отримати звання голосу країни? Дивись «Нокаути» ювілейного сезону «Голосу країни» вже наступної неділі о 21:00 та дізнаєшся першим!

Всі виступи учасників дивіться онлайн тут.

Новини по темі