Хто залишився у команді Dan Balan після останніх вокальних боїв

Голос країни
Які учасники залишилися в команді Дана Балана після боїв

Музикант остаточно визначився зі складом команди перед нокаутами.

Поділитися:

Під час других вокальних боїв Голосу країни-9 тренерам довелося приймати надскладні рішення, аби далі пройшли сильніші з сильніших.

Молдавський артист Dan Balan залишив у своїй команді п’ятьох самородків — Катерину Бегу, Гіоргі Дарахвелідзе, В’ячеслава Кретова та Енрікеша Жоао Пресіндо. Ще одне вільне місце у команді тренера посів Олександр Мороз. Талановитого харків’янина Dan Balan обрав під час вокальної крадіжки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос країни-9 – 9 випуск онлайн – вокальні бої 17.03.2019

Перша пара на музичному рингу — рекордсменка за кількістю переглядів на YouTube Катерина Бегу та 18-річний самородок Олександр Тесленко. Учасники заспівали хіт Londonbeat — I've Been Thinking About You. Хлопцю вдалося вразити тренерів, але Dan все ж обрав землячку. Олександр покинув проект.

Далі Юрій Горбунов запросив найліричніший дует вечора — комп'ютерщика Сашка Мороза та дівчину зі складною долею Магдалену Паскар. На думку MONATIKа, саме Магдалені ще є, що сказати, тому вона залишилася в його команді. Та під час вокальної крадіжки одразу два тренера вирішили «викрасти» Сашка — Dan Balan і Тіна Кароль. Учасник обрав команду Dan Balan.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасник Голосу країни-9 Олександр Мороз: «Сподіваюсь, Dan Balan на мене не ображається!»

Наступними змагалися Гіоргі Дарахвелідзе, Самуеле Гріллі та Софія Шафір. Чуттєва композиція у виконанні Гіоргі вразила тренера найбільше. Самуеле та Софія, на жаль, залишили проект.

Після романтичного виступу на сцену вийшли мужні В'ячеслав Кретов і Герман Романченко. Для надважливого поєдинку учасники обрали рок-хіт гурту HIM — Join Me In Death. Тренер надав перевагу В'ячеславу, а Герману довелося залишити шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто залишився у команді Dan Balan після перших вокальних боїв

Останніми виборювати право перейти на етап нокаутів вийшли перекладач зі шлюбної агенції Артем Ліска та гость з Анголи Енрікеш Жоао Пресіндо. Dan Balan обрав Жоао. Але Артем також залишився в проекті — йому дала шанс Тіна Кароль.

Нагадаємо, після перших вокальних боїв у команді Dan Balan залишилися учасники Марина Фіжделюк, Оксана Муха, Хейтам Рафі та Володимир Зайончковський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співак Dan Balan зізнався, чим його зачарувала Тіна Кароль

Новини по темі