Хто залишився у команді MONATIKa після останніх вокальних боїв

Голос країни
Які учасники залишилися в команді Монатіка після боїв

Тренер обрав переможців музичних поєдинків.

Поділитися:

Вчора глядачі телеканалу 1+1 побачили останній ефір Голосу країни-9 перед нокаутами. Тіна Кароль, Потап, Dan Balan і MONATIK оцінили виступи учасників зі своїх команд у дуетах та залишили найвправніших вокалістів.

Тренер-мотиватор MONATIK запросив з собою до наступного етапу Магдалену Паскар, Вікторію Олійник, дует братів Таранцових і Аліну Підлужну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос країни-9 – 9 випуск онлайн – вокальні бої 17.03.2019

Першими на сцену вийшли комп'ютерщик Олександр Мороз та дівчина зі складною долею Магдалена Паскар. Народні таланти зворушили і глядачів, і суддів ніжною піснею Tom Odell — Another Love. Продовжила свій шлях на проекті у складі команди MONATIKа Магдалена. Олександра ж «викрав» Dan Balan.

Пісню Alina Pash — Бітанга виконали яскраві дівчата Вікторія Олійник і Вікторія Уварова. Суддя надав перевагу першій учасниці — Вікторії Олійник. Жоден з тренерів не скористався правом вокальної крадіжки, тому Вікторія Уварова вибула з Голосу країни-9.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син Тіни Кароль зняв зворушливе звернення до своєї зіркової мами (відео)

Наступними MONATIK об'єднав для виступу дует братів Таранцових та бандуристку Марину Круть. Новоспечене тріо заспівало глибоку композицію гурту Друга ріка — Три хвилини. Виступ учасників вразив навіть автора пісні, Валерія Харчишина. Але MONATIK зробив вибір на користь Влада та Романа Таранцових. Марина також залишалася в Голосі країни — тепер в складі команди Потапа.

В останньому вокальному поєдинку зійшлися Аліна Підлужна і Христина Сквірська. Дівчата виконали українську пісню Цвіте терен в незвичному аранжуванні King of sorrow. Тренер залишив Аліну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аліна Підлужна: «У нас з MONATIKом особливий музичний зв’язок»

Нагадаємо, після перших вокальних боїв у команді MONATIKа залишилися Дарія Телітченко, Анна Волобуєва, Андрій Хорисенко, Андрій Карпов та врятована під час вокальної крадіжки Гульназ Хасанова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK вразив фотосесією для відомого іноземного глянцю

Новини по темі