Хто залишився у команді Тіни Кароль після останніх вокальних боїв

Голос країни
Які учасники залишилися в команді Тіни Кароль після боїв

Тренерка визначила, які учасники підуть з нею далі.

Поділитися:

Вчора глядачі 1+1 побачили один з найдраматичніших ефірів Голосу країни-9 — останні вокальні бої сезону. Тренери обрали учасників, які продовжать змагатися за перемогу на етапі нокаутів.

Перемогу на музичному рингу отримали сильніші з сильніших талантів з команди Тіни Кароль — Дарина Храмова, Данило Однораленко, Ніка Тупилко та Девід Аксельрод.

Також під час вокальної крадіжки тренерка запросила йти з нею далі учасника з команди свого конкурента — Dan Balan. Таким чином, Артем Ліска продовжить змагатися у Голосі країни, але вже разом з новим наставником, Тіною Кароль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос країни-9 – 9 випуск онлайн – вокальні бої 17.03.2019

Першими на сцену вийшли дві «кішечки» Дар'я Храмова і Марія Нікуліна. Дівчата запалили зал драйвовою піснею Lady Gaga & Beyonce — Telephone. Тренер залишила у своїй команді Дар'ю, а з проекту вибула Марія.

Далі вокальний двобій відбувся між Данилом Однораленко та Дариною Ворончук. Самородки зачарували глядачів ліричним хітом A Great Big World & Christina Aguilera — Say Something. Тренерка запропонувала йти з нею далі хлопцю.

Наступним глядачі побачили виступ трьох харизматичних дівчат. Анастасія Андрєєва, Вікторія Боцвіна та Ніка Тупилко виконали танцювальну пісню Symphony. Тренерка обрала офіціантку з голосом Adele — Ніку. Анастасія та Вікторія вибули з проекту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніка Тупилко: «Голос країни - шлях до моєї мрії»

Дует хлопців з команди Dan Balan — Енрікеша Жоао Пресіндо та Артема Ліски — неймовірно вразив Тіну Кароль, тому вона наважилася на вокальну крадіжку. Тренерка запросила доєднатися до своєї команди Артема.  

Останніми на музичний ринг вийшли перероджений артист Девід Аксельрод та співачка з Риги Яна Клявіня. Разом вокалісти заспівали хіт гурту Океан Ельзи — Така як ти. Вибір був складним, але Тіна все ж обрала Девіда.

Нагадаємо, за результатами перших вокальних боїв у команді Тіни Кароль також залишилися Ксенія Бахчалова, квартет Leon Voci, Лідія Горошко та Андрій Хайат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова історія відомого артиста: Інтерв’ю з Девідом Аксельродом

Новини по темі