Євген Кошовий на зйомках «Слуги народу-2»: «Мій герой заговорить українською»

Зірки серіалу розповідають, чим дивуватимуть глядачів у нових серіях.

Поділитися:

У Києві тривають зйомки другого сезону серіалу «Слуга народу» студії «Квартал 95», прем’єра якого відбудеться на телеканалі «1+1» цієї осені. Виконавець головної ролі, чесного Президента Василя Голобородька, Володимир Зеленський розповів, що чекає на глядачів у другому сезоні:

Там є пригоди, комедія, багато сатири, соціальні аспекти. Якщо перший сезон ми знімали тільки в Києві, то тут ви побачите багато яскравих місць України. Він набагато масштабніший, – зазначив актор.

Відповідаючи на питання, що б він зробив, якби й справді став Президентом, Володимир пожартував, що працював би менше, і додав:

Якби я був Президентом, то ми були б Швейцарією. Адже хороші президенти роблять так, щоб ми були Швейцарією. А погані – щоб вони були у Швейцарії, а може й далі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Зеленський розповів про головну інтригу другого сезону серіалу «Слуга народу»

Євген Кошовий, який виконує роль Міністра закордонних справ, зізнався, що в новому сезоні його герой заговорить українською мовою:

У деяких сценах Мухін буде розмовляти чистою українською мовою. Та й у житті я добре розмовляю українською, - зазначив комік.

Крім того, актор відкрив таємницю, що чекає його персонажа в нових серіях «Слуги народу»:

Буде саміт. Для цього мій персонаж повинен буде домовитися з усіма країнами Європи. Звичайно, станеться казус. Але що саме трапиться, я вам поки не скажу, – розповів Євген.

У нових 24 серіях «Слуги народу-2» чесна команда Василя Голобородька, вчителя історії, який волею долі став Президентом, продовжить боротьбу з олігархами за справедливість.

Крім того,  у президентській команді з'явиться новий радник, а телеглядачі ближче познайомляться з родиною Василя Петровича – його батьками (Наталія Сумська і Віктор Сарайкін) і сестрою (Катерина Кістень).

Також у продовженні серіалу на телеглядачів чекають кілька ліній кохання. Крім подій, викладених в повнометражному фільмі «Слуга народу», в серіалі покажуть попередні пригоди Президента і колишнього Прем'єр-міністра, а ще – подальший розвиток цієї історії. Згадають у серіалі і про актуальну тему безвізу.