Євген Кошовий отримав ляпаса від акторки серіалу «Слуга народу-2»

Чим актор обурив Ольгу Жуковцову-Кияшко.

Поділитися:

Ольга Жуковцова-Кияшко, яка виконала роль Оксани Сковороди, помічниці Міністра закордонних справ (Євген Кошовий), у фільмі та серіалі «Слуга народу», дала інтерв'ю виданню «КП в Україні».

Акторка зізналася, що ні хвилини не сумнівалася, приймаючи пропозицію виконати роль у проекті, який став для неї особливим:

«У акторів в нашій країні не може бути сумнівів щодо того, чи погоджуватися на роль чи ні. Я не знаю, яким має бути проект, щоб треба було відмовлятися. А це ж проект-щастя. Це, можливо, те, заради чого я жила».

Ользі легко вдалося знайти спільну мову з колегою по серіалу Євгеном Кошовим, стриманість і почуття гумору якого дуже допомогло їй на початку зйомок:

Євген - дуже хороша людина, він позитивний, веселий, з чудовим почуттям гумором. У нього прекрасна витримка. Спочатку у мене були величезні тексти, було дуже багато запинок, дублів, але я ніколи від нього не чула претензій. Він завжди намагався мені допомогти або терпляче чекав, коли у мене все вийде.

Проте, під час зйомок другого сезону серіалу Ольга дала Євгену ляпаса. Незважаючи на те, що це було задумано сценаристами, ляпас, як зізналася акторка, був справжнім.

«Ляпас був на ґрунті ревнощів. Річ у тому, що в Оксани в другому сезоні з'явилися емоції, пов'язані з коханням, а не роботою. Була невелика сцена ревнощів, де треба було врізати ляпаса, та так, щоб він аж дзвенів. Мені було шкода Євгена, і я так його - трохи ляп. На що режисер мені сказав: «Нормально зроби!». І я як дала йому ляпаса! Мені було страшно, думаю, зараз він на мене образиться. А Євген каже: «Ти чого! Ну, нормально!». Більше я його так сильно не била».

У нових 24 серіях серіалу «Слуга народу-2» продовжиться боротьба чесної команди Василя Голобородька, вчителя історії, який волею долі став президентом, і олігархів. Телеглядачі побачать кілька ліній кохання і ближче познайомляться з родиною президента Василя Голобородька - його батьками (Наталія Сумська і Віктор Сарайкін) і сестрою (Катерина Кістень). Будуть зміни і в команді президента - у народного обранця з'явиться радник. Також у серіалі буде відображена актуальна тема безвізу.

Нагадаємо, прем'єра другого сезону серіалу «Слуга народу» відбудеться на «1+1» 23 жовтня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жовтнева прем'єра: На які жертви пішов Володимир Зеленський заради зйомок Слуги народу