Інспектор Володимир Остапчук розповів, як ставиться до вакцинації (відео)

Новий ведучий Інспектор. Міста поділився власною думкою щодо епідемії кору.

Поділитися:

Новий ведучий Інспектор. Міста Володимир Остапчук поділився власними думками щодо рівня медицини в Україні та розповів про своє ставлення до зщеплення. За словами ведучого, за останні два тижні на кір захворіла майже така сама кількість українців, як протягом усього 2017-ого року в сумі. Виявляється, половина дітей в Україні не має зщеплення. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Остапчук про Інспектор. Міста: «Хочемо показати, наскільки українці – талановита і сильна нація»

«Батьки свідомо відмовились від вакцинації, порушивши закон, адже зщеплення являється обов’язковим, і у Європі за таке штрафують. Я навіть частково розумію, що вами керує. Це страх та ілюзії. Я як тато, дійсно не можу проконтролювати, в яких умовах перевозиться та зберігається ця вакцина в державній лікарні. А потім на форумах буде чимало залякувань щодо ускладнень. І це все ілюзії. Бо ми вирішили, що живемо у державі із нормальним рівнем медицини. Те, що ми географічно знаходимось у Європі і їздимо на авто, не робить нас Європою. За рівнем епідемій та захворювань ми знаходимось на рівні із Африкою. Безкоштовна медицина гарантована Конституцією? Порахуйте скільки кожен із нас на місяць сплачує податків за медицину. Близько 300 грн. із середньої зарплати 7000 грн. Лікарі із такою мізерною зарплатою ще й намагаються нас лікувати! Їм варто поставити пам’ятники. Не тіште себе ілюзіями і зробіть зщеплення собі та своїм дітям. Європа починається із обов’язкового зщеплення та обов’язкового ременя безпеки», - стверджує Володимир. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Остапчук розповів, яка інспекція у новому сезоні вразила його найбільше