Інспекція Ужгорода: Хто винен у трагедії в пологовому будинку

Ведучий Інспектор. Міста розібрався у трагедії в ужгородському пологовому будинку.

Поділитися:

Сьогодні о 22:00 відбулася прем’єра другого сезону проекту Інспектор. Міста із ведучим Володимиром Остапчуком. Новий інспектор вирушив у місто Ужгород. Володимир Остапчук перевірив місцевий пологовий будинок. Тут сталася велика трагедія. Молода мати Ірина загинула, так і не народивши двійню, а її родина звинувачувала в цьому лікуючого лікаря. Володимир вирішив розібратися у трагедії. Чи справді варто звинувачувати у всьому пологовий будинок?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Остапчук проінспектував студію Сніданку з 1+1

Спершу Володимир та батько померлої взяли інтерв’ю у лікаря. Він запевнив, що дізнався про трагедію по телефону, а коли приїхав у лікарню, діти вже були неживі. Батько померлої запевняв, що напередодні трагедії його дочка попереджала про різкий біль у животі, однак, за його словами, лікарі на це не зважали.

Був діагноз, який не попереджав екстреного розродження в 32-33-ій тижні, - розповідає лікар.

Володимир Остапчук вирішив знайти чергового лікаря, який був свідком трагедії. Лікар розповіла, що у вагітної була екстрагенітальна патологія, тобто захворювання, не пов’язані із вагітністю. У неї були хворі нирки та серце, а лікарі про це не знали. Вагітна потрапила до лікарні без зазначень у медичній карті своїх хвороб. Виходить, що лікарі не змогли врятувати жінку та її дітей, бо не знали про її хворобу? Дільничий гінеколог жінки із рідного міста Ірини Берегово не давав усієї інформації? Як таке могло статися? На момент виходу програми в ефір рідні подали на лікаря із Берегово у суд. Слідство ще триває.

Отже, робити висновки про пологовий будинок було зарано, і інспектор вирішив перевірити стан палат та обладнання пологового будинку. Після цього Володимир вручив лікарні табличку «Гордість міста».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До вас їде Інспектор. Міста: Фото з презентації нового сезону