Інтерв'ю з Лізою Василенко: Про кохання, несприйняття у школі та сміливі мрії

Школа
Ліза Василенко - інтерв'ю для 1+1 про кохання, дитячі спогади та невдалі стосунки

Реальні історії з життя акторки, після яких ти повіриш у себе.

Поділитися:

Із Лізою Василенко ми зустрілися під час фан-туру акторів Школа. Зірка хіта телебачення зізналася, що під час щільного гастрольного графіку почуває себе чудово: «Фан-тур – це сім’я на колесах. Ми з командою акторів постійно разом – в автобусі, в готелі, на сцені. Але мене такий графік не виснажує поки. Я відчуваю, що наші концерти приносять багато задоволення дітям. Це дуже важливо, і мене це надихає робити те, що я роблю», – розповідає акторка.

Далі читай відверту розмову про щасливе дитинство, мрії та невдалі експерименти. Кохання також буде…

Дитячі та дорослі мрії

Я мріяла стати майстром педикюру.

У дитинстві я мріяла стати майстром педикюру. Це все через те, що мій тато дуже любив масаж ніг. Коли він повертався з роботи, ми грали у «спа-салон». Я йому фарбувала нігті та робила масаж. Татові дуже подобалася ця гра, він просто ставав щасливим. Тоді я зрозуміла: якщо педикюр – це щастя, тоді мені потрібно бути майстром із педикюру. Адже понад усе я мріяла робити людей щасливими.

Усі наші мрії – це наші маленькі цілі.

А тепер я мрію зробити прорив у своїй акторській кар'єрі. Залюбки зіграла би багато різнопланових ролей. Тому дуже хочу поїхати до США, щоб покращити свій професійний рівень. І переконана, що всі мої мрії здійсняться.

Ще мрію відкрити в Україні дитбудинок разом із будинком для людей похилого віку. Це популярно серед канадців, до речі. Таким чином вони вирішили дві проблеми – у дітей з’явилося більше любові, а в старших людей – більше спілкування. Такі нестандартні соціальні проеткти мене надихають. 

Сумні підліткові спогади

У школі мене не сприймали взагалі.

Я займалася творчістю та мала підробіток завдяки моделінгу. Та однокласникам очевидно це не подобалося, і вони постійно мене травили. Як це буває серед однолітків. Навіть до бійок доходило. У школі мене не сприймали взагалі, але це не зламало мене.

Про хейтерів

Я займаюся блогерством, щоб підтримувати та мотивувати інших. Тому хейтерам я не відповідаю, адже вони цього і чекають. Я їх ігнорую або відповідаю їм щось миле. Такі відповіді обеззброюють. А моїм підписникам, які ставлять запитання чи питають поради, завжди намагаюся приділити увагу. Якщо ми вже живемо у світі соцмереж, то нехай у них буде щось корисне. Це моя позиція.

Про кохання з акторами Школи

Із Данею Вегасом я не зустрічалася, попри те, що ми проводили багато часу разом. Ми себе називали братом і сестрою, бо зовні, як нам здається, дуже схожі. Кажуть, для стосунків має виникнути іскра. У нас її не було. Просто ми вирішили створити колаборацію як блогери. Деколи підписники бачать наші фото в одній квартирі й думають, що ми живемо разом. Але ми лише створюємо спільний контент. Зараз моє серце вільне.

А до Сашка Петренка завжди буду ставитися з теплом. Він просто перевернув моє життя та відновив психологічно. Ця людина подарувала мені тепло, любов і турботу. Я можу говорити про нього тільки хороше. Сашко чудовий. Але ми не разом. Ми намагалися відновити стосунки, але двічі в одну річку не ввійдеш. Напевно, не дарма таке хтось сказав.

Про майбутню сім’ю та дітей

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Зізнання Лізи Василенко: 5 несподіваних фактів про акторку Школи

Мені здається, що я вже готова до створення сім’ї, адже дуже люблю дітей, швидко знаходжу з ними спільну мову. Але насправді хотіла б народити першу дитину через три-чотири роки. Думаю, я була б хорошою мамою, адже знаю всі найкращі мультфільми, які пропонувала би дивитися своїм дітям (сміється).

Про анорексію

Я розкрию секрет, після якого мене зненавидять більшість дівчат.

Колись в моді була анорексична худорба. Ось і я під час роботи в Японії піддалася цьому трендові та просто почала голодування. Після цього експерименту я зірвалася і з’їла декілька порцій рису. До того ж почувала себе жахливо, тому нікому не рекомендую таке повторювати.

А зараз розкрию секрет, після якого мене зненавидять більшість дівчат. Я зовсім не гладшаю, що б не їла. Думаю, потрібно дякувати генетиці — у моїй родині всі стрункі.

Наразі я займаюся спортом — для здоров’я це дуже корисно. А ще люблю кататися Києвом на велосипеді.

Б’юті-секрети

Я відвідую косметолога один раз на два місяці. Дуже люблю патчі під очі. Не вірю, що вони можуть побороти темні кола під очима, але зволожують добре. Часто роблю маски для обличчя. Як на мене, важливо, щоб усі засоби по догляду за обличчям були однієї марки, так вони краще взаємодіють та дають хороший результат.

Про стиль

Хотіла би гардероб, як в Одрі Хепберн. Дуже захоплююся цією особистістю. Мені близький її стиль. Але наразі я обираю зручність — кросівки, футболки... Мені подобається мінімалізм.

Не люблю рвані джинси, наприклад. Ніколи б такі не носила. Тваринний принт мені також не зайшов. Як на мене, він «здешевлює» образ. А ось трендові велосипедки мені подобаються.

Найголовніше, що зрозуміла Ліза за 21 рік

Навчилася оточувати себе виключно тими людьми, з якими мені добре. А ще зрозуміла, що сльози – це найкраща емоція. Якщо хочете поплакати – плачте.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Ліза Василенко розповіла про свої стосунки з Данею Вегасом (відео)

Новини по темі