Іра Кудашова зізналась, чому комплексувала через свою зовнішність

Школа
Ніка з серіалу Школа розповіла, чому соромилася своєї зовнішності

Акторка серіалу Школа здивувала несподіваною заявою.

Поділитися:

Незабаром глядачі побачать продовження улюбленого серіалу Школа. Випускний на 1+1. Одну з головних ролей — школярки Ніки — у ньому грає молода акторка Іра Кудашова. Вчора зірка здивувала мережу зізнанням: раніше вона соромилася, що її зовнішність не відповідає віку.

«Ви дуже часто запитували про мої комплекси в дитинстві. Так ось, одним з них був вік! А точніше — його невідповідність моїй зовнішності, — написала Ірина в Instagram. —  Раніше я так парилась з приводу і віку, і зовнішності, тому що завжди виглядала молодшою за своїх однолітків. У свої 16 виглядала на 13, зараз, у 19, найчастіше мені дають 16. Але тільки зараз я на цю ситуацію дивлюся зовсім інакше: не засмучуюсь, а, навпаки, радію і дякую батьківським генам за те, що дорослішаю (зовні) не зі швидкістю світла».

За словам Іри Кудашової, тепер вона усвідомлює, скільки переваг їй дає така особливість.

Моя зовнішність дає мені широкий діапазон ролей: від школярки (звичайно, найчастіше) до дорослої студентки 4 курсу (рідше). І це не може не тішити.

Але насправді головне, до чого я прийшла, це те, що неважливо, як і на скільки ти виглядаєш, важливіше те, як ти себе відчуваєш і як тебе сприймають оточуючі! Нехай зовнішність важлива, але головне — внутрішній світ! Сто відсотків!».

Дивіться нові серії серіалу Школа з 4 березня:  

Новини по темі