Іраклі Макацарія зізнався, як підтримує ідеальну фізичну форму

Танці з зірками

Учасник Танців з зірками поділився секретами свого танцювального минулого.

Поділитися:

Цієї осені глядачі 1+1 побачать новий сезон проекту Танці з зірками. Напередодні прем’єри учасник 2 сезону оновленого Іраклі Макацарія розповів, чи займався танцями раніше, а також поділився секретами ідеальної спортивної форми. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іраклі Макацарія: біографія та цікаві факти

Іраклі Макацарія має танцювальне минуле. Хлопець займався грузинськими танцями у першому класі протягом двох років. Крім того, минулого року він брав участь у грузинській версії шоу Танці з зірками. 

Це мій єдиний танцювальний досвід, який тривав протягом 3 місяців. 

Грузинський красень перебуває у чудовій фізичній формі і часто ділиться із шанувальниками гарячими світлинами на своїй сторінці в Інстаграм. Іраклі вважає, що своє тіло можна постійно вдосконалювати: 

«Поки що я не у найкращій фізичній формі, оскільки в мене була невеличка травма коліна. Однак я намагаюсь прийти у звичний ритм, займаюсь плаванням, фітнесом, і ось додаються ще танці».

З ким у парі танцюватиме Іраклі Макацарія - поки що залишається у секреті. Другою учасницею нового сезону Танців з зірками стала телеведуча Маша Єфросиніна. Зірка кинула виклик на участь у шоу боксеру Денису Берінчику. Чи прийме виклик спортсмен - дізнаємось зовсім скоро.

Нагадуємо, що суддями нового сезону танцювального шоу стали тренер Голосу. Діти MONATIK, прима-балерина Національної опери Катерина Кухар, а також хореограф Влад Яма. Стежте за нашими новинами, щоби бути в курсі всіх вражаючих подій яскравого шоу!

Фото: @maqatsa

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іраклі Макацарія став першим учасником нового сезону Танців з зірками

Новини по темі