Ірина Федишин відкрила секрети, як тримає себе в гарній формі

Голос країни

В інтерв'ю співачка розповіла про свої табу, співпрацю з Джамалою та запоруки краси.

Поділитися:

«Можемо поспілкуватися трохи згодом? Хочу ще раз прорепетирувати свою пісню. Дуже хвилююся», — говорить мені Ірина Федишин перед початком «нокаутів» . Здавалося, вона переймалася якістю свого виступу більше від деяких, менш досвідчених, учасників шоу.

А за кілька годин вже стояла на сцені у блискучому образі, виконуючи пісню Ірини Білик Вибачай. В очах Федишин читалася надія, що тренер Джамала таки піде з нею до прямих ефірів. В очах інших учасників проекту — що Ірина не посуне жодного з них зі «стільця».

«Вона неймовірна. Вона дуже фанатично ставиться до своєї справи. Це мені дуже імпонує», — коментує Джамала співпрацю з Федишин. Напруга зростає... І все ж таки Ірина залишає шоу.

Попри все співачка запевняє, що Голос країни відкрив у ній нові грані та наблизив до широкого кола слухачів.

Ще на «сліпих прослуховуваннях» Джамала зазначала, що «задала би вам сучасний настрій». Як вам працювалося з наставницею? Чи прислухалися до її порад? Не всі досвідчені артисти, які мають свій «почерк», піддаються змінам.

Від репетицій із Джамалою, від спілкування з нею я отримала колосальне задоволення. Я старанна, чемна учениця. Намагалася поглинути максимум інформації, зрозуміти, що саме мій тренер хоче донести. Дякую їй за професійні поради.

Мені говорили: «Іро, Джамала викладає відео, на яких стоїш із головою вниз і щось співаєш. Тобі не соромно?». Ні. Адже співак має бути загартований, як спортсмен.

Джамала дуже глибока, щира, правдива людина. Я це відчула ще коли пройшла «сліпі прослуховування», тому й обрала її собі за тренера.

Глядачі по-різному ставляться до зіркових учасників шоу. Деякі не згодні з тим, що відомі співаки хочуть змагатися на сцені Голосу країни. Що можете їм відповісти?

Це такий парадокс. Багато хто говорить, що я відома, для чого мені Голос. А хтось переглядає відео моїх виступів на шоу і запитує: «Хто це така? Уперше чую про Ірину Федишин».

Я насправді багато концертую. Минулого року мала 126 концертів, на яких було багато глядачів. Але навіть тоді мене не побачила така велика кількість людей, як на Голосі країни – мільйонна аудиторія за один раз.

Це також мій шлях. Можливо, комусь його складно зрозуміти. Однак інколи артист іде на експерименти, робить для себе висновки, які також потрібні. Через такі непрості кроки, ми стаємо сильнішими та кращими. Тому, друзі, вперед до своїх бажань!

Ви виховуєте двох синів (6 і 2 роки). Вони хотіли бачити вас на сцені Голосу країни. Як відреагували, коли їхнє бажання здійснилося?

Старший вже більше розуміє, тому ставиться до моєї роботи спокійніше. А менший — дуже мамин (усміхається), коли бачить мене на екрані, просто завмирає.

Дають мамі якісь поради або роблять компліменти?

Старший так. Говорить: «Мамо, ти така сьогодні красива», «Ти так смачно готуєш», «Такі смачні вареники, сирники». Просто дивуюся, звідки у нього в такому віці такий підхід, стільки компліментів для жінки (усміхається).

Який секрет вашого чудового вигляду?

Я виступала до 8 місяця вагітності. На другий тиждень після пологів вийшла на сцену. Гастролювала з маленьким сином, допоки йому не виповнилося сім місяців. Навіть до Іспанії з ним літала, бо не хотіла зупиняти грудне вигодовування. Це було складно фізично, до того ж давалося взнаки недосипання. Через виснаження я й схуднула. Та багато чим завдячую генетиці. Попри все намагаюся тримати себе у формі: п’ю достатньо води, стараюся висипатися та вживати здорову їжу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірина Федишин зваблює формами в бікіні на відпочинку

День для себе – який він для вас?

Вільний час намагаюся присвячувати дітям й дарувати їм материнську любов: гратися з ними, чогось їх навчати, готувати для них. Навіть на шопінг беру їх із собою (усміхається).

Що ніколи би не зробила Ірина Федишин?

Конкретне табу назвати важко. А втім, я завжди намагаюся робити все по моралі. Для мене важливо, щоб моє сумління було чистим. Якщо людина відчуває, що щось зробила неправильно, думаю, вона не зможе бути щаслива, не зможе відчувати гармонію в собі, а її успіх буде короткочасним.

Новини по темі