Юрій Ткач втілив дитячу мрію

Голос країни

Відомий комік поділився враженнями від виступу на вокальній сцені.

Поділитися:

Учасник Голосу країни-8 і Танців з зірками на телеканалі 1+1 , який минулої неділі викликав справжню бурю емоцій серед тренерів і шанувальників вокального проекту, поділився своїми емоціями після виступу. Актор розповів, що на сцені Голосу країни здійснилась його дитяча мрія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потап: «Ми з Тіною Кароль зустріли своїх дітей на Голосі країни»

«Я завжди хотів стати зіркою та круто співати. Коли дивився кліпи американського гурту Backstreet Boys або поп-короля Майкла Джексона, уявляв себе на їхньому місці. Навіть робив місячну доріжку. Тому можна сказати, що після участі у Голосі країни я доторкнувся до мрії та відчув себе справжнім вокалістом», – зізнався комік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишній хлопець Тіни Кароль освідчився їй на Голосі країни

Також учасник Танців з зірками поділився, чим захоплюється у вільний від зйомок час:

«Практично щонеділі сусіди помічають мої музичні здібності. Моє хобі – гра на гітарі, а творче натхнення до мене зазвичай приходить о третій ночі після перегляду нового випуску «Голосу країни». До речі, після «сліпих прослуховувань» у нас з моїми дівчатками завжди розвиваються справжні баталії: ми обговорюємо виступи учасників, у нас навіть виникають маленькі суперечки, адже у кожного є свої улюбленці», – пожартував Юрій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До команди Джамали потрапив грузин із українською душею

Зазначимо, що минулої неділі Юрій Ткач своїм запальним виконанням пісні DZIDZIO «Я і Сара» розвернув всі чотири тренерські крісла, але вирішив поступитися своїм місцем у проекті артистам, які ще не встигли вийти на сцену Голосу країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Частиною команди Потапа став співочий дизайнер

Нагадаємо, що у Голосі країни-8 нові жорсткі правила: учасник, який не зміг розвернути жодного тренерського крісла, буде змушений без спілкування з зірковими тренерами залишити сцену. Також одним з нововведень сезону став спеціальний ліфт, на якому  вокалісти підійматимуться на сцену. Ведучим бекстейджу став Артем Гагарін. Під час виходу програм в ефір Артем буде показувати для користувачів соціальних мереж найцікавіші моменти за лаштунків, ексклюзивні інтерв’ю з учасниками, а також командою проекту.

Дивіться восьмий сезон «Голосу країни» щонеділі о 21:00 на телеканалі 1+1.

Новини по темі