Камалія розповіла, чим зачарувала свого чоловіка-мільярдера

Голос країни

Співачка розповіла про свій творчий шлях.

Поділитися:

У неділю глядачі 1+1 побачили новий випуск сліпих прослуховувань Голосу країни. Цього разу зірковою гостею стала українська співачка та учасниця Танців з зірками Камалія, яка своїм виконання пісні «Місяць на небі» розвернула тренерські крісла Джамали, Потапа і Сергія Бабкіна. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Камалія підкорила тренерів Голосу країни виконанням народної пісні

Колись на долю співачки колись суттєво вплинула ще одна українська народна пісня «Ой, ходить сон». 

У дитинстві мені її співала матуся, а на свого чоловіка Захура я справила враження саме цією колисковою. Він підійшов до мене, опустився на одне коліно, поцілував руку і сказав: «З цієї миті я ваш фан. Я закохався у ваш голос. Для мене Сари Брайтман більше не існує.

В ексклюзивному інтерв’ю для 1plus1.ua Камалія розповіла, як готується до своїх виступів та що пережила на шляху до успіху. 

«Коли я йшла на Голос, думала, не буду хвилюватися. Від ранку було багато репетицій, ми всі дуже стомились. Я повинна була виступати останньою і через це дуже довго чекала. Але я звикла до зйомок. Я знімалася у багатьох серіалах та реаліті».

Камалія розповіла, що через втому під час зйомок почала хвилюватися перед виходом на сцену, адже зірці хотілося виступити максимально красиво і зачарувати своїм вокалом і суддів, і глядачів. 

За день до виступу академічні співаки мовчать, оберігають свій голос, зволожують горло спеціальними оліями. Адже такий вокал на сцені повинен звучати ідеально. 

Пригадуючи свій творчий шлях, Камалія зізналася, що із дитинства мріяла стати співачкою. Вже у три роки дівчинка співала у дитячому ансамблі. 

«Пам’ятаю свій перший вихід на сцену. Мене підтримувала мама. Я дуже хотіла виступити, все вабило мене: і глядачі, і світло, і зала. Але коли я зробила крок на сцену, серце почало битися частіше. Я вже не хотіла йти і мене довелося підштовхувати», - із посмішкою пригадує співачка.  

Незважаючи на запеклу боротьбу зіркових тренерів за голос співачки, Камалія вирішила поступитися своїм місцем юним вокалістам.

«Камаліє, ти мене сьогодні здивувала. Я ще не чув такої пісні у твоєму виконанні. Подивись, що ти зробила із залою - глядачі у захваті. Ще на Танцях з зірками ти показала, яка багатогранна: гарна мама, дружина, співачка, танцівниця», – звернувся до Камалії Потап.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька композитора пісні «Соколята»: «Тато був проти моєї вокальної кар’єри»

Новини по темі