Камалія прокоментувала чутки про свій розкішний спосіб життя

Танці з зірками
Камалія про Танці з зірками: «Я хочу не хизувалися, а перемагати»
1plus1.ua

Співачка розповіла про ревнощі чоловіка до танцювального партнера Дмитра Жука.

Поділитися:

Учасниця проекту Танці з зірками на телеканалі «1+1» КамаліяКамалія відповіла на закиди, що її чоловік купує голоси на «Танцях з зірками» прикрасила обкладинку журналу «Теленеделя». В ексклюзивному інтерв'ю співачка відверто розповіла про свою участь у танцювальному проекті, ревнощі чоловіка, пакистанського мільярдера Мохаммада Захура, до танцювального партнера Дмитра Жука, а також про захоплення танцями своїх дочок Арабелли та Мірабелли.

«З самого дитинства мені хотілося займатися бальними танцями. Саме бальними! Це так красиво: постава, рухи... На жаль, на все часу не вистачило б. У пріоритеті був вокал, ось в нього і пішла з головою. А тут випала така чудова нагода втілити давню мрію! Моя участь у проекті - це не бажання похизуватись, я хочу перемагати. Причому не інших, а себе вчорашню!» - прокоментувала співачка свою участь в проекті «Танці з зірками».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Камалія розповіла, як познайомилася зі своїм чоловіком-мільярдером

Як виявилося, родина Камалії та її партнера по паркету Дмитра Жука потоваришувала та навіть провели разом відпустку на яхті співачки:

«Захур - ревнива, але дуже впевнена у собі людина. Так що істерик і скандалів не влаштовує. Хіба що може мене делікатно підколоти. З приводу Діми теж пожартував - мовляв, о, молодий танцюрист! А потім я його з партнером познайомила, і ніяких питань більше не виникало. До речі, у мене була коротка тижнева відпустка, і я запросила Діму з його цивільною дружиною відпочити з нами на яхті. Вдень ми плавали і засмагали, а ввечері проводили репетиції».

Крім того, дочки співачки Арабелла і Мірабелла, побачивши маму на головному танцювальному паркеті країни, також захотіли займатися бальними танцями:

«Коли я стала брати участь в «Танцях з зірками», дітлахи так надихнулися, що теж захотіли танцювати. Так мені днями і заявили: «Хочемо ходити на танці!». Схоже, до всіх їхніх тренувань додасться ще одне».

Камалія також прокоментувала чутки про свій розкішний спосіб життя і відому фотосесію, для якої співачка позувала у ванній, наповненій шампанським.

«Чого народ тільки не писав в інтернеті... Це як людину, яка грає Брута у виставі, стратити за її роль. Ванни з шампанського були, але для екрану і фотосесії. Для них використовувалося, звісно, найдешевше шампанське», - сказала співачка.

Нагадаємо, побачити виступ Камалії та Дмитра Жука, а також Наталі Могилевської та Ігоря Кузьменка, Наді Дорофєєвої та Євгена Кота, Юрія Ткача та Ілони Гвоздьової, Дмитра Комарова та Олександри Кучеренко, Ахтема Сеітаблаєва і Олени Шоптенко та Сергія і Сніжани Бабкіних в проекті «Танці з зірками» можна вже цієї неділі о 21:00 в прямому ефірі на телеканалі «1+1».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 секретів ефектної жінки від Камалії

Новини по темі