Канал 1+1 покаже спеціальний епізод Шерлока мовою оригіналу

Канал 1+1 продовжує допомагати українцям вивчати англійську мову за допомогою ТВ.

Поділитися:

Вже 4 травня о 22:15 телеканал 1+1 покаже спеціальний епізод культового британського серіалу Шерлок. Бридка наречена з українським дубляжем, а одразу після, о 00:15 - мовою оригіналу.

Шерлок. Бридка наречена - це окремий фільм, не пов'язаний із сюжетом попередніх сезонів проекту. Герої Бенедикта Камбербетча і Мартіна Фрімана вперше перенесуться до Лондона кінця XIX століття. За сюжетом, до Холмсу і Ватсону за допомогою звертається Томас Ріколетті, дружина якого недавно покінчила життя самогубством. Геніальному детективу належить знайти спосіб зупинити її привид, який ходить містом і жадає помсти.

4 травня - літературна дата смерті Шерлока Холмса в сутичці на Рейхенбахському водоспаді.

Нагадаємо, восени 2015 року в ефірі каналу 1+1 почалася трансляція культових англомовних серіалів з українськими субтитрами. Так, вже понад 5 мільйонів глядачів 1+1 побачили американську комедію The last man on Earth і музичну драму Empire. Зазначимо, що перегляд серіалів мовою оригіналу є звичайною практикою у багатьох європейських країнах. Це сприяє не тільки розширенню словникового запасу, але і розуміння гумору носіїв мови, а також особливостей іншої культури.