Карина Чернявська розповіла про своїх токсичних друзів

Школа
Ася зі Школи розповіла про своїх токсичних друзів

Дивіться відверту відео-розмову акторки серіалу Школа з психологом.

Поділитися:

Вже 4 березня на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра довгоочікуваного продовження другого сезону серіалу Школа. Випускний, який розповідає про актуальні проблеми підлітків.

Завдяки реалістичному відображенню справжнього життя школярів, стрічка завоювала надзвичайну популярність. У соціальних мережах підписники часто пишуть про те, що переживають схожі проблеми у власній школі.

Також підлітки діляться своїми переживаннями на сайті Тільки нікому не кажи. В одному із роликів, зірка серіалу Школа. Випускний Карина Чернявська поговорила з психологом про токсичних друзів.

Знайти свою зграю – важливо для кожного підлітка.

Психолог стверджує, що часто друзі бувають токсичними. Можуть під маскуванням дружніх стосунків підсаджувати на відчуття провини, постійно поводитися ображено, – це є не дуже хорошим способом самоствердження. Популярна акторка Карина Чернявська зізналася, що у неї також були такі друзі.

Дивіться відео-розмову зірки серіалу Школа з психологом.

Бувають справді такі псевдо-подруги і друзі, які дають тобі відчуття, що ти унікальна, що лише ти можеш їх зрозуміти, – це енергетичний вампіризм. Після спілкування з такими друзями можливі депресивні думки, розповідає психолог. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гарна пара: Карина Чернявська показала ніжне фото з коханим

Як рекомендує Марія Макуха, варто бути уважним до того, який твій стан після спілкування з друзями. І регулювати дистанцію, якщо стан поганий. Можливо навіть повністю припинити контактувати, якщо це дійсно забирає в тебе сили, енергію і не дає тобі нічого взамін.

Нагадаємо, Тільки нікому не кажи - це анонімний онлайн-щоденник, створений телеканалом 1+1, у якому кожен може написати листа тому, кому не може висловити свої переживання у реальному житті. Мета проекту – допомогти підліткам говорити про свої проблеми та переживання, які характерні для шкільного віку, навчити ділитися власними емоціями, а батькам – дати змогу дізнатись, чим насправді живуть сучасні діти та навчитися краще їх розуміти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Карина Чернявська: Інтерв'ю з акторкою серіалу Школа

На сайті вже з’явилися інтерв’ю з психологом Марією Макухою та акторами серіалу Школа Анною Трінчер, Богданом Осадчуком, Яніною Андреєвою, Оленою Куртою та Олександром Петренко.

Тут улюбленці глядачів та професійний психолог обговорюють найскладніші проблеми підлітків – процес підготовки до ЗНО, перше кохання, зраду друзів, проблеми з батьками, булінг та фізичне насильство.

Новини по темі