Кароль, Кошмал і Ходос зачарували весняними образами на презентації «Хорошого хлопця»

Презентація серіалу відбулася у фешенебельному столичному ресторані Black market.

Поділитися:

Виконавці головних ролей Кирило Дицевич (Олег), Анна Кошмал (Даша), Валерія Ходос Найпривабливіші українські акторки з серіалів «1+1» (фото)(Настя), а також генеральний продюсер «1+1 Продакшн» Вікторія Лєзіна та креативний продюсер проекту Олена Єремєєва представили журналістам перші кадри 20-серійної драми і поділилися секретами закулісся.

Співачка Тіна Кароль, яка записала саундтрек до серіалу, з'явилася на презентації у ніжно-рожевих штанях і зеленій кофтинці з кокетливим комірцем. Образ найкрасивіша жінка україни за версією «Viva!» доповнила  взуттям на шпильці і фірмовою червоною помадою.

Зірка серіалів «Село на мільйон», «Хазяйка» та «Свати» Анна Кошмал обрала шовкову білу сорочку та костюм у смужку.

У новій драмі каналу «1+1» актриса потрапляє в любовний трикутник і відчайдушно бореться за своє кохання.

Проживши цю роль, я зрозуміла, що історія нашого серіалу в черговий раз доводить, що як би складно нам не було, після темної ночі завжди настає світанок, завтрашній день принесе нам правильні рішення. Я думаю, що після перегляду «Хорошого хлопця», кожен глядач знову повірить в себе, - зазначила актриса.

Ніжна Валерія Ходос зупинила свій вибір на сукні із квітковим орнаментом. Для актриси, яку глядачі «1+1» полюбили за яскравою роллю Катерини в однойменній мелодрамі за мотивами поеми Тараса Шевченка, «Хороший хлопець» - перший досвід роботи над негативним персонажем. За сюжетом її героїня Настя за будь-яку ціну має намір добитися матеріального благополуччя.

«Незважаючи на всі неоднозначні дії моєї героїні, я виправдовую кожен її вчинок, розповіла на презентації Валерія. - Працюючи над роллю, розбираючи характер персонажа, я завжди звертаюся до класичних літературних творів. У випадку з «Хорошим хлопцем» я надихалася героїнею п'єси Шекспіра – Леді Макбет. Пізніше під час зйомок Володимир Горянський порадив мені прочитати твір Миколи Лєскова «Леді Макбет Мценського повіту», аби ще краще зрозуміти мотиви та вчинки мого персонажа. Дійсно, на чолі життєвих пріоритетів Насті, як і у головної героїні цього нарису – не тільки влада, а й кохання».

Зазначимо, серіал є адаптацією корейського формату Nice Guy. Сценаристом української версії виступила відома українська письменниця Ірина Чернова (Люко Дашвар). Виробництвом драми займався «1+1 Продакшн».

У центрі сюжету серіалу «Хороший хлопець» - історія юнака Олега, який потрапляє до в'язниці, взявши на себе злочин своєї нареченої Насті. Вийшовши на свободу через 6 років, він дізнається, що кохана його давно не чекає - вона вийшла заміж за немолодого успішного бізнесмена Ігоря Шеремета і народила йому дитину. Її новоспечена падчерка Даша закохується в Олега, але, схоже, Настя не готова поступитися екс-коханим іншій.

Висловлюємо подяку ARTIS GREEN за весняну фотозону на презентації.