Катя Осадча: 10 фактів про ведучу, які вас здивують

Катя Осадча: Цікаві факти з життя відомої ведучої та її секрети краси

У день народження телезірки пригадуємо цікаві подробиці її біографії.

Поділитися:

Сьогодні, 12 вересня, ведуча проектів «Світське життя», «Голос країни», «Голос. Діти» та суддя реаліті «Модель XL» Катя Осадча святкує день народження. З цієї нагоди ми вирішили познайомити вас ближче з яскравою телезіркою. 

1. 36 років тому Катя народилася у родині генерального директора ВО «Київприлад» та бібліотекарки. Мало хто знає, що ведуча має рідного брата – молодшого від неї на кілька років.

2. У шкільні роки майбутня зірка телебачення займалася музикою та танцювала в хореографічному ансамблі «Соколята». З часом ці вміння їй знадобилися: 2009 року Катя брала участь у другому сезоні програми «Танцюю для тебе» на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осадча зворушила прихильників: Ведуча побувала у місці свого дитинства (фото)

3. У 13-річному віці розпочала модельну кар’єру. Працювала у Токіо та Європі. «Японія була найбільшим випробуванням дитинства. Люди з іншим менталітетом, трудоголіки, що не роблять знижок ані на вік, ані на стать», – пригадала якось Катерина. Попри складну роботу моделі вона досі дякує долі за отриманий досвід, який її неабияк загартував.

4. Ведуча заочно закінчила історичний факультет Київського національного університету ім. Тараса Шевченка.

5. В одному з інтерв’ю зірка розповіла, як потрапила на телебачення: «Я зустріла свого майбутнього чоловіка, коли вже закінчувала модельну кар'єру. Через якийсь час (коли ми чекали на дитину) я почала замислюватися, чим би мені хотілося займатися і якій справі повністю присвятити себе. Зрозуміла, що хочу бути телеведучою, і вирішила, що після народження дитини займуся журналістикою. Я цього дуже хотіла».

Однак на той час Осадча не володіла українською мовою настільки, наскільки цього вимагає телебачення. «Коли синові було чотири місяці, я почала вивчати рідну мову, займатися з викладачем вимовою, дикцією, постановкою голосу. Паралельно, вісім років тому працювала позаштатним журналістом розважального проекту», – розповіла Катя.

Наполегливість допомогла їй дійти до мрії та пройти кастинг на ведучу «Світського життя».

6. Багатьом здається, що робота Каті Осадчої – солодка мрія. А втім, ведуча зізнається, що це не так: «Насправді у мене робота нелегка. Це важка щоденна кропітка праця. Мені доводилося чимось жертвувати. Можна сказати, що я майже не бачила впродовж п'яти років, як росте син, часто недосипала... Знаєте, потрібно розуміти, задля чого ти все це робиш. Наша команда жертвувала багатьма речами заради успіху проекту».

7. Родзинка стилю Каті Осадчої, завдяки якій вона стала впізнаваною журналісткою, – неординарні головні убори та яскраві вбрання. Цікаво, що в повсякденному житті ведуча може вдягнути хіба обідки, пов'язки, кепки та шапки. До того ж вона зовсім не фарбується.

8. У лютому 2017 року ведучі Катя Осадча і Юрій Горбунов оголосили, що офіційно одружені. 19 лютого того самого року у зіркового подружжя народився син Іван. Також Катерина виховує сина від першого шлюбу – Іллю.

9. Цікаво, що лише у квітні 2018 року Катерина отримала свій перший «Телетріумф» – у номінації Інтерв’юер. Також у лютому вона здобула титул Мами року за версією «Viva! Найкрасивіші».

10. У свої 36 Катя має чудовий вигляд. Може похизуватися стрункою фігурою та доглянутою шкірою. Як зізнавалася ведуча журналістам, вона віддає перевагу роздільному харчуванню, користується порадами особистого косметолога, вживає вітаміни та п’є риб’ячий жир.

Ще більше цікавого про ведучу дізнавайся у наступних матеріалах:

1. Катя Осадча зізналася, чи робила ін'єкції

2. Катя Осадча захопила кокетливою сукнею трендового кольору

3. Осадча зізналась, який насправді характер у її коханого Горбунова