Катерина Кухар, Володимир Остапчук, Юрій Горбунов і Юрій Ткач стануть ведучими «Ночі Cуперхітів»

«Ніч Суперхітів»: Катерина Кухар та Володимир Остапчук стануть ведучими новорічного шоу | 1+1

Не пропусти феєричну подію цієї зими!

Поділитися:

Уже 4 грудня в столичному Палаці «Україна» відбудуться зйомки грандіозного концерту «Ніч Суперхітів», який глядачі 1+1 побачать в період новорічних свят. На одній сцені зберуться найвідоміші зірки українського шоу-бізнесу та виконають свої яскраві хіти 2019 року.

Продюсери шоу довгий час тримали у таємниці, хто буде ведучими головного новорічного концерту країни. Справжньою інтригою стало те, що на сцені з'явиться відразу кілька несподіваних дуетів ведучих. І сьогодні ми нарешті дізнаємося імена зіркових пар, які зустрічатимуть з усією країною новорічні свята.

Гострим почуттям гумору здивують глядачів шоумен, король імпровізацій, півфіналіст «Танців з зірками»Володимир Остапчук та прима-балерина, сувора суддя головного танцювального шоу країни – Катерина Кухар. Вона вперше спробує себе в ролі ведучої концерту. Проте її влучні коментарі на «Танцях...» глядачі вже давно цитують.

До слова, Катерина разом із прем’єром Національної опери України Олександром Стояновим готує танцювальний перфоманс. 

«Ми з Олександром та командою телеканалу 1+1 готуємо справжню чарівну казку, завдяки якій не лише діти, а й дорослі відчують новорічне диво. Це буде дуже гарний і по-справжньому святковий номер під улюблену усіма композицію з балету «Лускунчик», — прокоментувала танцівниця.

Ведучі ранкового шоу «Сніданку з 1+1» Людмила Барбір та Руслан Сенічкін стануть другим тандемом ведучих та подарують сімейний затишок і новорічне тепло. Відома телепара, яку телеглядачі звикли бачити на екранах вранці, на вечірньому концерті розкриються по-новому.

На цьому сюрпризи не закінчуються. На глядачів чекає несподіваний тандем – ведучий Юрій Горбунов та гуморист, тренер «Ліги сміху» Юрій Ткач. Зазвичай Горбунов всі заходи проводить разом зі своєю дружиною, відомою телеведучою Катериною Осадчою, але цього разу компанію на сцені йому складе харизматичний тезка. Глядачі з цікавістю спостерігали, як ведучі обмінювалися влучними жартами ще на «Танцях...» та під час «Ліги сміху». Не відомо, що чекати від непередбачуваного дуету, проте влучнй гумор, смішні жарти та цікаві розмови з артистами — гарантовані.

Фото: Ростислав Ріпка

Також на глядачів чекають динамічні ритми від гурту «Время и Стекло», запалить сцену популярна група THE HARDKISS, відомий український співак Сергій Бабкін наповнить зал романтичним настроєм, а DZIDZIO подарує багато сміху.

Фото: instagram/vremyaisteklo

Виробництво проекту здійснюватимуть творці найрейтинговіших шоу «Танці з зірками» та «Голос країни» — команда великих розважальних проектів «1+1 Продакшн» під керівництвом Володимира Завадюка, а режисерами-постановниками стануть Наталія Лисенкова, Наталія Ровененська і Марія Григоращенко. Цікаво, що їхня частина перфомансу для популярної американської артистки Pink викликала світовий фурор.

Нагадуємо, що у тебе ще є шанс побачити «Ніч Суперхітів» наживо – для цього варто просто придбати квиток і насолоджуватися виступами. А якщо тобі подобається дивитися концерти на екрані, дочекайся прем’єри на 1+1 – буде класно!

До слова, гаряча Michelle Andrade теж буде вражати своїми хітами на сцені «Ночі Суперхітів». Дивись відео та дізнавайся, як співачка готується до виступу:

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

1. 

2. 

3.