Katya Chilly відверто розповіла, чому вирішила залишитися в «Голос країни 7»

Голос країни

За словами вокалістки, коли вона співає, зникає все і залишається лише голос.

Поділитися:

7 фактів про Katya Chilly, яких ви не зналиЗа лаштунками «Голос країни 7» легендарна співачка Katya Chilly, виступ якої викликав бурхливе обговорення в соцмережах, розповіла про враження від вокального шоу та зізналася, звідки черпає натхнення для своєї музики.

За словами нової підопічної Тіни Кароль, на сцені «Голос країни 7» з нею трапилося щось на кшталт «причастя».

ВРАЖЕННЯ ВІД ВИСТУПУ

«Я відчула любов і якусь сміливість. Сміливість творчості. Я не планувала співати в форматі конкурсу, тому я розгубилася (коли до Katya Chilly повернулися чотири зіркові тренери – ред). Проте коли я запитала себе, чи хочу я тут залишитися, то однозначно відповіла: «Так, я хочу».

Я не очікувала від себе багатьох речей, які відбулися зі мною на сцені. Єдине, на що я налаштувалася – це отримати радість від співу. І я вдвічі більше зраділа співтворчості на сцені (йдеться про спільний виступ Katya Chilly з Джамалою та Сергієм Бабкіним – ред.).

Я раділа, як дитина. Проте оцінюю все це, як можливість, – каже Katya Chilly.

Все, що відбувалося потім, для мене було неочікуваним».

СИМВОЛ

«Малюнок, що зображений на мені – це той самий символ, який закладений у нашому гербі, та сама сила – любов. Любов попри все на світі. Це та сила, яка веде нашу країну».

ДЖЕРЕЛА ЗВУКУ ТА НЕСТРИМНОЇ ЕНЕРГІЇ

«Коли я співаю, залишається тільки голос – немає вже ні Каті, ні форми, ні глядачів. На сцені відбувається щось на кшталт таїнства. З ним я і пов’язую свій голос.

Коли я співаю, ви в будь-якому разі перенесетеся в той стан, у якому я перебуваю. Це неминуче. І неважливо, про що я співатиму, про кактуси чи асфальт.

Чим більше я зосереджуюся на звуці, тим більше відбувається щось, що схоже на причастя. І це не людське, а щось дуже прекрасне.

Наскільки я з’єднана зі своїм внутрішнім джерелом, настільки пісня може бути живою, – каже Katya Chilly.

Голос є в усіх створінь. Проте можна кричати і не співати, а можна шепотіти, як Марк Бернес (видатний радянський шансоньє – ред.), якого так і ніхто не перевершив».

ПРО КОНКУРЕНЦІЮ НА ШОУ

«Я перебуваю в тому місці, де мені потрібно бути. Я не можу це пояснити, але я точно знаю, що в мене з’явилися радість і здоровий творчий азарт. Мені не потрібно зараз думати. Є лише тут і тепер.

У мене є відчуття, наче мене ведуть. Хто веде? Мабуть, серце, – розповідає Katya Chilly.

Кілька місяців тому я зізналася собі, що не знаю, що таке радість. Зараз я відчуваю, що все це (виступ на «Голос країни 7» – ред.) схоже на щастя. Тому я вибираю йти в цьому напрямку.

Мій досвід показує, що коли ти переймаєш енергію конкуренції – ти точно програєш. Хтось завжди кращий тебе в чомусь. Але якщо змістити фокус своїх завдань, то все перетворюється в простір вчителів».

Я вчусь в усіх. Я здатна вчитися. Мені цікаво, – переконує Katya Chilly.

СІМ'Я

«Я вдома така ж, як і тут. Спів для мене – це не інструмент служіння, а одна з найпотужніших практик. Коли я дивлюся на Святозара (син – ред.), то я потрапляю в чисте почуття любові».

Коли я співаю, то потрапляю в чисте відчуття буття, – каже Katya Chilly.

На «сліпих прослуховуваннях» Katya Chilly заспівала пісню «Светлица». Виступ співачки за лічені години зібрав понад 100 тис. переглядів на YouTube.

Нагадаємо, що нещодавно учасниця команди Потапа розповіла, як музика рятує її від депресії.

Новини по темі