Катя Осадча розповіла про найважче випробування з модельного минулого

Суддя шоу Модель XL поділилася спогадами про модельну кар’єру

Поділитися:

Ведуча 1+1 та суддя шоу Модель XL Катерина Осадча почала свою кар’єру саме із модельного бізнесу. Катерина ще у підлітковому віці зрозуміла, що робота моделі - це не хобі чи проста розвага. У 14 років дівчинка поїхала у столицю Японії і знімалася у фотосесіях для гламурних видань. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осадча, Яма, Тан і Мацкевич розповіли про свої комплекси

Фотосесія у передмісті Токіо, у закинутій школі. Там було страшенно холодно і сиро. Знімали довго, японці люблять починати працювати o 4-5 ранку, - пригадує Катя.

Зіркова ведуча зізналася, що саме Японія стала її найбільшим випробуванням. Катерина зрозуміла, що японці кардинально відрізняються від українців, мають інший менталітет, культуру та ставлення до роботи. Вони не зважали ні на її вік, ні на стать, тому Каті доводилося багато та важко працювати. Однак Катерина запевняє, що робота у модельному бізнесі допомогла їй впоратися із дитячими комплексами та загартувала до наполегливої праці. 

У школі я була вищою за решту однолітків. Мій зріст дещо заважав мені, я була трішки незграбнішою за інших. Тоді я займалася танцями, і через зріст мене навіть завжди ставили останньою. Як тільки почала займатись модельним бізнесом у 14 років, одразу комплекси зникли. 

Напередодні прем’єри шоу Модель XL в інтерв’ю для модного журналу Катерина згадала про роль своїх батьків у становленні її особистості. 

Мене так виховали батьки - не можна здаватися, зупинятися на півдорозі, якщо в тебе повірили. Ці слова допомогли мені вистояти. Якби я тоді здалася, то, можливо, зараз не працювала б на телебаченні.

Катерина зрозуміла, що усі риси, які вона вважала недоліками, стали її перевагами. Дівчина навчилася приймати себе такою, яка вона є і зуміла досягти поставлених цілей у майбутньому. Сьогодні вона талановита телеведуча і суддя нового проекту Модель XL. Катя хоче допомогти іншим дівчатам полюбити себе та почуватися привабливою щодня. 

Я точно знаю, що професія моделі загартовує на все життя. Я радію, що трохи свого досвіду зможу передати першим в Україні моделям plus size.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найяскравіші образи Каті Осадчої на UFW'18