Катя Осадча розповіла, який Юрій Горбунов батько

Катя Осадча розповіла, який Юрій Горбунов батько
elle.ua

Молода мама поділилась, як проходять перші місяці після народження сина.

Поділитися:

У цьому місяці Катя Осадча з новонародженим прикрашає обкладинку «Elle».

«Сподіваюся, ця обкладинка зверне увагу на те, що жінка, яка годує, - це нормально. Мені здається, важливо, щоб жінки не боялися грудного вигодовування, не думали, що це складно, чи не жертвували годуванням через свою соціальну активність - адже його можливо поєднувати з роботою. Я не кажу, що дитину потрібно годувати кілька років, але хоча б перші півроку хочу це робити»,  - зізнається молода мама.

Наразі Осадча та її чоловік Юрій Горбунов поринули у радощі батьківства.

«Тільки що пережили коліки, могли до третьої ночі катати Івана в колясці по дому, а він не спав. Тепер чекаємо зубів. Цікаво, між коліками і зубами буде якась перерва для батьків? (Сміється.) Юра бере найактивнішу участь у вихованні: ми разом їздимо до лікаря, Юра купає Івана, змінює памперси, вночі заколисує і дає мені поспати».

Ведуча «Світскьго життя» встигає і  бути мамою, і працювати. А нещодавно навіть почала ділитися із підписниками у Instagram рецептами.

«Я дуже активна, а тепер більше часу проводжу вдома. І я захопилася приготуванням їжі. Мені подобається, коли виходить щось корисне і смачне: сирна запіканка, салат з печених овочів... Раніше весь мій час було підпорядковано роботі, відрядженням, іноді перельоти виникали раптово - як тільки підтвердилося інтерв'ю в будь-якій точці світу, ми вранці вилітали. Але в якийсь момент мені довелося навчитися казати: «Ні, я не можу полетіти на інтерв'ю з Еммою Уотсон, тому що народжую в цей період». Тепер є дитина, є улюблена робота, і все можна встигати. Я не кажу що це легко і безхмарно, але це і не неможливо».