Катя Осадча знялася для обкладинки глянцю з новонародженим сином (фото)

Про те, як трудоголізм поєднується з материнством, телеведуча розповіла в новому номері Elle-Україна.

Поділитися:

«Народити в дев'ятнадцять років і в тридцять три роки - це абсолютно різний досвід. У дев'ятнадцять ти боїшся, що життя проходить повз, поки ти вдома. У такому віці здається, що діти забирають час від чогось важливого. Але після тридцяти ти вже знаєш, що діти нічого не забирають, а тільки додають фарби  твоєму життю Вони ростуть настільки швидко, що потрібно ловити кожен момент. І встигнути все закарбувати в пам'яті: кожен день, кожен місяць... »- поділилася найпотаємнішим Катя Осадча.

Нагадаємо, вагітність Каті Осадчої проходила без відриву від виробництва і випала на «рік Голосу» і період зйомок дитячого та дорослого вокальних проектів. Незважаючи на це, телеведуча продовжувала працювати і за два тижні до появи малюка підтримувала учасників за лаштунками.

«На етапі нокаутів я завжди сиджу на стільці за лаштунками і підтримую учасників. І так сталося, що на дев'ятому місяці вагітності це було просто спасінням, що я саме сиджу в цей момент. Так зійшлися зірки, що я встигла народити між нокаутами, прийти в форму і повернутися на прямі ефіри», - згадує Катя Осадча.