Коли покажуть серіал «Уламки щастя» на 1+1

1+1 презентує найдраматичнішу прем’єру сезону – турецький серіал про любов Уламки щастя.

Поділитися:

Найпривабливіші актори турецьких серіалів (фото)«Уламки щастя» – це драматичний серіал, який розповідає про долю двох сімей з різних прошарків суспільства, які несподівано дізналися, що через помилку в пологовому будинку вже 15 років виховують дітей одна одної. У драмі про чужих дітей головні герої боротимуться з соціальною нерівністю та жертвуватимуть собою задля щастя своїх дітей.

8 серпня о 17:10 на телеканалі 1+1 відбудеться прем'єра нового турецького серіалу «Уламки щастя».

Одну з головних чоловічих ролей зіграв Еркан Петеккай. Глядачі 1+1 вже познайомилися з турецьким секс-символомСекс-символ Туреччини показав дивовижні відео з відпочинку в Африці у серіалу «Моя кохана Діла», де він полонив серце головної героїні. У серіалі «Уламки щастя» Еркан Петеккай зіграє успішного бізнесмена Джихана.

У серіалі також зіграють Нургюль Ешілчай, Ебру Озкан, Нюрсель Кьосе, Аліна Боз, Джемаль Хюнал, Толга Текін, Бурак Тозкопаран і інші. Режисер драми – Джевдет Мерджан.

За сюжетом «Уламки щастя», дівчина з бідної сім'ї Гюльсерен і дружина Джихана – Ділара народили в один день в одному пологовому будинку, але медсестра припустилася помилки, переплутавши їхніх дітей. Через роки герої дізнаються правду. Родинам доведеться подолати багато труднощів через різне соціальний статус у суспільстві.

На шляху до спільного щастя закоханих Гюльсерен і Джихана очікує чимало випробувань: вороги і заздрісники, підступні друзі і багато іншого. Однак, ці події зближують героїв серіалу – у них виникають щирі почуття одне до одного.

Чи правда, що серце матері ніколи не помиляється? Дивіться серіал Уламки щастя 8 серпня о 17:10 на 1+1.