Колишня учасниця Голосу. Діти повернулася на шоу за реваншем

На Голос. Діти-5 повернулася колишня учасниця – за реваншем

У минулому підопічна Тіни Кароль повернулася на проект, щоб нарешті здобути перемогу.

Поділитися:

Учасниця Голосу. Діти-5 Надя Довбуш уже знайома з вокальним проектом – дівчинка брала участь у третьому сезоні в команді Тіни Кароль. Після виступу на великій сцені вона стала справжньою зіркою у своєму селі. Та короткострокова слава Надю аж ніяк не влаштовувала:

Якщо я буду сидіти і нічого не робити, то це все мине.

Тому Надя твердо вирішила: вона повернеться на Голос. Діти, і цього разу – за перемогою. Дівчинка наполегливо займалася, щоб продемонструвати Україні всю силу свого вокалу.

Для доленосного виступу юна співачка обирала пісню самостійно. Вона поставила собі за мету всіх здивувати, тож і композиція мала бути дуже сильною. Дівчинка зупинилася на пісні David Guetta ft Kelly Rowland When Love Takes Over.

Надя таки не помилилася: своїм виконанням вона розвернула всі тренерські крісла. Голосиста вокалістка поповнила команду Джамали, як і мріяла:

Я надзвичайно задоволена! Я йшла сюди саме до Джамали, і вона до мене розвернулася, – поділилася емоціями учасниця після виступу.

До слова, наставники помітили, що Надя наслідує манеру співу Джа – і у неї це, вочевидь, добре виходить. Зіркова тренерка навіть порівняла «філігранний» голос учасниці із «мереживом».

Вокал для Наді – все її життя у прямому сенсі слова. Дівчинка співає з двох років! Долю майбутньої зірки Голосу. Діти визначив один випадок, яким вона поділилася за лаштунками:

«Я побачила по телевізору рекламу та почала їй підспівувати. Моя мама – вчителька вокалу – почула, що я правильно проспівала всі ноти. Тоді вона вирішила вчити мене співу. Досі я займаюся з нею».

Дивись відео, як Надя Довбуш переконала всіх тренерів у своєму таланті:

Та не пропусти останні новини з Голосу. Діти-5:

1. «Я приходила додому і плакала», – Надя Дорофєєва про Голос. Діти

2. До команди Дзідзьо потрапила 8-річна фея з особливим вокалом

3. Команда Время и Стекло поповнилася майбутньою переможницею Євробачення

4. Учасниця Голосу. Діти-5 переконала Джамалу, що гідна місця в її команді

5. У Дзідзьо відмовила кнопка під час виступу учасника Голосу. Діти-5

6. Навіщо тренери Голосу. Діти-5 «зіпсували» учнівський квиток маленького учасника

7. Дзідзьо розплакався, як дитина від виступу зворушливої учасниці Голосу. Діти-5 (відео)