Колишній хлопець Тіни Кароль освідчився їй на Голосі країни

Голос країни

Співак із Івано-Франківська розповів, що мав стосунки із тренером Голосу країни.

Поділитися:

Вчора на телеканалі 1+1 четвертий випуск сліпих прослуховувань нового сезону Голосу країни. Один із учасників - Олександр Мамедов здивував і суддів, і глядачів. 35-річний співак із Івано-Франківська розповів, що колись мав стосунки із тренером Голосу країни Тіною Кароль. Олександр пригадує, що у школі Тетяна Ліберман (справнє ім'я співачки) була особливою дівчинкою і відрізнялась від своїх однолітків. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі з’явилися відверті фото Тіни Кароль

Вона постійно працювала над своїм вокалом, поки ми всі гуляли і розважалися. Життя склалося таким чином, що у мене тепер сім'я - дружина та дитина. Але мені захотілось зустрітись із Тіною, аби вона мене побачила та згадала, - зізнається Олександр.  

Перед виступом Олександр мріяв потрапити у команду Тіни. Для виступу співак обрав пісню Океан Ельзи «На небі». На жаль, Олександру не вдалося розвернути жодне із тренерських крісел. Після виступу чоловіка підтримала кохана дружина та син:

Шкода, що Тіна не повернулась. Моїй душі є що сказати. Певно, чогось не вистачило, тож треба ще займатися, і я це зроблю. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До команди Тіни Кароль пройшов «український Джастін Бібер»

Новини по темі