Команда Dan Balan поповнилась виконавцем з Арабських Еміратів

Голос країни
Хто потрапив у команду Dan Balan

У першому випуску шоу Голос країни Dan Balan обрав трьох харизматичних співаків.

Поділитися:

Вчора глядачі 1+1 побачили прем'єру нового сезону наймасштабнішого співочого проекту . У першому випуску сліпих прослуховувань команда тренера-дебютанта, відомого співака Dan Balan поповнилась трьома виконавцями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Dan Balan розповів, які голоси розвертали його крісло на Голосі країни-9

В’ячеслава Кретова виховав і загартував бокс, яким він займався з 5-ти років. У юності хлопець подавав великі надії, але стати зіркою боксу йому так і не судилося: травма завадила побудувати професійну кар’єру в цьому виді спорту. Тепер у В’ячеслава нова мрія – стати зіркою сцени.

Марина Фіжделюк народилася в маленькому селі на Гуцульщині. Своїм першим вчителем дівчина називає карпатський ліс, а на проект прийшла, аби вся Україна та весь світ дізналися про неймовірні традиції та колоритну музику гуцулів.

Рік тому Хайтам звільнився з банку, керуючись покликом своєї душі — стати співаком. Зараз він працює в караоке-клубах та іноді виступає разом з друзям із власною шоу-програмою. Незважаючи на те, що народився і живе Хайтам в Омані, він захоплюється українською музичною культурою. Якось хлопець випадково знайшов у мережі один з епізодів Голосу країни і був настільки вражений, що передивився весь сезон. Мета Хайтама на проекті — отримати необхідні сучасному вокалістові знання, щоб підкорити Арабські Емірати і стати всесвітньо відомим співаком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 пісень, за які ми обожнюємо співака Dan Balan

Новини по темі