Команда Дзідзьо поповнилася унікальною дівчинкою, яка вже приносила йому перемогу (відео)

Хто потрапив до команди Дзідзьо у 2 ефірі Голосу. Діти-5

Співак став тренером для трьох янголят.

Поділитися:

За підсумками другого дня сліпих прослуховувань Голосу. Діти-5, загальна кількість учасників у команді Дзідзьо — 8. Це означає, що яскравий співак запросив ще трьох вокалістів продовжувати шлях на проекті під його керівництвом. І всі вони — чарівні дівчата із янгольскими голосами!

Дарина Віцан

Дуже любить українські пісні. Вважає, що вони найкращі у світі, адже такі мелодійній та ніжні! Коли виросте, хоче бути такою ж відомою, як талановита й душевна Ніна Матвієнко.

Вероніка Морська

2017 рік став для Вероніки дуже знаковим. Вона стала переможницею одного з дитячих українських телепроектів. Також дівчина перемогла в категорії народний спів на Чорноморських іграх, де музичний продюсер Голосу. Діти Руслан Квінта оголосив, що подарує їй свою пісню. Це надихнуло Вероніку не зупинятися на досягнутому і продовжувати свій шлях артистки. Тим паче, що за участь у шоу мама пообіцяла їй подарувати песика, про якого дівчина давно мріє.

Кіра Полонська

Запальничка з Дніпра, яка вражає своєю наполегливістю та працелюбністю. Кіра займається вокалом із трьох років і вже перемогла у 20-ти пісенних конкурсах. Вона в захваті від свого артистичного темпу життя та хоче покращувати результати.

Наступна мета Кіри — Голос. Діти, де вона збирається показати, що завдяки наполегливій праці можна досягнути будь-яких вершин.

Читай більше цікавих новин про Голос. Діти-5: 

1. Голос. Діти-5 – 2 випуск – сліпі прослуховування 02.06.2019

2. До команди Джамали потрапила вибухова 13-річна рокерша (відео)

3. Гурт Время и Стекло запросив до своєї команди юну Софію Ротару (відео)