Команда MONATIKа: Хто пройшов сліпі прослуховування

Зірковий тренер сформував свою команду вокалістів.

Поділитися:

MONATIK зізнався, якій жінці завдячує своїм успіхомПопулярний артист і зірковий тренер третього сезону «Голос. Діти» MONATIK визначився зі своїми 18-ма фаворитами. У команді співака – 14 дівчаток і 4 хлопці – усі вони мають гарне почуття стилю та відчуття ритму.

Кожному зі своїх підопічних MONATIK подарував талісман і пообіцяв допомогти здійснити їхні мрії. Зірковий тренер переконаний, що з такими вокалістами, як у його команді, він зможе вибороти перемогу на шоу «Голос. Діти».

Першим, хто зумів повернути тренерське крісло MONATIKа, став Андрій Бойко. Хлопець потужно виконав пісню Celine Dion «I surrender» і успішно пройшов етап вибору наосліп.

Ерік Мкртчан енергійно заспівав пісню Jessie J «Mamma knows best». Завдяки запальному виступу юний вокаліст реалізував зразу дві мрії – потрапив у команду MONATIKа та заспівав зі своїм кумиром Тіною Кароль.

Влад Феничко зворушливо заспівав пісню John Legend «All of me». Виступ Влада так сподобалося Тіні Кароль і MONATIKу, що зіркові тренери почали боротися за хлопця під час ефіру. Проте юний артист вирішив піти в команду MONATIKа

Палка прихильниця бардівської пісні 10-річна Валерія Лисенко заспівала хіт Семена Каца «С тучки на тучку». Дівчинка не лише виконала улюблену композицію, а й сама зіграла на укулеле. Після закінчення виступу Валерія взяла автографи в усіх зіркових тренерів і приєдналася до команди MONATIK.

Тімоті Санніков приїхав з Ізраїлю, щоб заспівати на сцені «Голос. Діти» енергійну пісню Otis Blackwell and Jack Hammer «Great Balls of Fire». Запальний виступ юнака викликав шквал оплесків і змусив усіх глядачів танцювати. Зіркові тренери були вражені голосом і енергетикою Тімоті. 

Надзвичайно ніжна Олександра Мироненко зворушливо виконала пісню Христини Соловій «Тримай» і до сліз розчулила свого нового наставника MONATIKа та ведучу «Голос. Діти 3» Катю Осадчу.

Талановита Анна Воронова, незважаючи на свій юний вік, вирішила не просити допомоги у батьків і досягати вершин успіху самостійно. Своїм чуттєвим виконанням пісні John Newman «Love me again» Анна покорила серце MONATIKа.

Дара Село прийшла на вокальне талант-шоу, щоб на сцені побачили її душу. На сліпих прослуховуваннях вокалістка виконала пісню «Один в каное» на слова з вірша Івана Франка «Човен». Своїм виконанням учасниця довела до сліз MONATIKа, який з радістю запросив Дару стати частиною його команди.

Аліна Cансизбай енергійно заспівала пісню Aretha Franklin «Think» та змусила усю залу танцювати. Зірковий тренер MONATIK високо оцінив оригінальний тембр дівчинки та запросив її до себе в команду.

Дарина Квічаста романтично заспівала пісню Kadebostany «Castle in the snow». Силою свого голосу дівчинка повернула три зіркові крісла. Проте своїм новим наставником юна артистка обрала MONATIKа.

Маргарита Хорошун дуже ніжно заспівала хіт  «Running» і змусила Потапа і MONATIK влаштувати справжню «тренерську бійку» за її голос. Врешті-решт талановита дівчинка обрала MONATIKа своїм наставником.

Маргарита Халіна красиво заспівала пісню  «It's oh so quiet». Дівчинка прийшла на проект, щоб знайти друзів. MONATIK запросив дівчинку до своєї команди та пообіцяв, що вона обов’язково знайде там однодумців.

Анна Голодна надзвичайно чуттєво та емоційно виконала пісню Земфіри «Небо Лондона». Артистизм та драматургію дівчини оцінили всі тренери, однак до своєї команди її запросив MONATIK.

Дар’я Остапук вразила зіркових тренерів своїм незвичайним тембром. Дівчина енергійно виконала пісню Adele «Rolling in the deep» і силою свого голосу підкорила MONATIKа.

Карина Аракелян енергійно заспівала хіт Miley Cyrus «Wrecking Ball» і розвернула зразу два тренерські крісла. Дівчинка прийшла на «Голос. Діти 3», щоб почати війну зі своїми страхами. Відтепер у цьому їй допомагатиме MONATIK.

Ангеліна Гваджая виконала пісню Sia «Chandelier», яку присвятила хлопцю, в якого вона вже давно закохана. MONATIKу так сподобався емоційний виступ артистки, що він запросив її до своєї команди.

Анна Лиса старанно виконала пісню Birdy «Strange birds». Вокалістці вдалося достукатися до MONATIKа та стати ученицею його талановитої команди.

Юлія Радчук талановито виконала пісню Sam Smith «I'm not the only one» та виборола останнє місце у команді зіркового тренера.

Нагадаємо, що нещодавно 1plus1.ua писав про повний склад команди Тіни Кароль і Потапа.