Команда порятунку повністю змінила зовнішність матері шести дітей (до і після)

Перевтілення Лариси Карапетян стало найскладнішим випадком на проекті «Поверніть мені красу».

Поділитися:

Вчора історія героїні проекту «Поверніть мені красу» на каналі «1+1» сколихнула всю країну. Мати шістьох дітей Лариса Карапетян жодного дня не жила для себе. Все життя її спіткають нещастя.

Ще підлітком вона стала жертвою ґвалтівника, а вийшовши згодом заміж, жінка терпіла знущання з боку чоловіка-садиста. Не витримавши довгих років знущань, вона розлучилася із ним, маючи на руках чотирьох дітей.

Від наступного шлюбу вона народила ще двох діточок. Проте донечка захворіла на гемофілію. А хлопчик на третьому тижні життя переніс інсульт. Наразі усі сили та гроші Лариси йдуть на його лікування. Чоловік не витримав таких випробувань долі і покинув сім’ю.

На думку «Команди порятунку, випадок Лариси Карапетян є найскладнішим в історії проекту.

Для мене це була найважча історія за весь проект. Ми вже звикли до надскладних медичних випадків. Але у психологічному плані історія Лариси мене вразила. В неї дуже важка доля, вона повністю зневірилася у собі та у житті в цілому. Їй ніколи не щастило, і вона була впевнена, що щастити вже і не буде. Перед нашою командою стояло непросте завдання – переконати героїню у зворотному, – коментує пластичний хірург Дмитро Слоссер.

Навіть для психолога з більш ніж 15-річним досвідом Олени ЛюбченкоОлена Любченко випадок Лариси виявився найскладнішим у її практиці. Експерт проекту пояснила, що учасницю хотілося балувати, тому щ вона себе обмежувала все життя. Кажуть, що у щасливої мами – щасливі діти. Саме за таким принципом команда порятунку працювала з Ларисою.

Лариса змирилася з тим, що вона нещасна, тому вона не обурювалася, не протестувала. Вона звикла до поганого і розучилася помічати щось гарне навколо – прості речі, які дарують щастя. Вона зневірилася в усьому настільки, що хотіла покінчити життя самогубством, – зазначає Олена Любченко.

Всі негаразди минулого жінка долала самотужки – окрім проблем, які із роками накопичило її тіло.

Я хочу хоча б один день відчути себе щасливою жінкою, почувати себе красивою, хоча б один день насолоджуватися життям, а не страждати, - каже Лариса.

Лікар СлоссерДмитро Слоссер разом з командою провів серію операцій, в ході яких героїні підтягнули живіт та боки, зробили підтяжку грудей, що втратили форму після годування шістьох дітей, провели ліпосакцію шиї, зробили блефаропластику повік та ринопластику, в результаті якої виправили наслідки перелому носа. А стоматологи подарували Ларисі блискучу посмішку.

Напевно, це була та єдина можливість через зовнішні зміни вплинути на її внутрішній світ. Фактично немає частини тіла, які не піддалися б зовнішнім змінам. Також велику роботу провели психолог Олена Любченко і дизайнер Андре Тан. Спільними зусиллями у нас вийшло допомогти героїні почати радіти і заново відкритися світові, – коментує пластичний хірург.

Дизайнер Андре ТанАндре Тан здійснив ще одну заповітну мрію Лариси. Вона ніколи в житті не бачила море, тому оновити гардероб та кардинально змінити імідж героїні Андре Тан вирішив в Одесі.

У результаті роботи «Команди порятунку» Лариса ніби помолодшала на 10 років, стала стрункішою, впевненішою, а головне – щасливішою. Вперше за довгий час жінка посміхається та радіє життю.

Ще один подарунок під час фіналу Лариса Карапетян отримала від каналу «1+1» – грошову допомогу на лікування маленького сина.