Команда Поверніть мені красу допоможе учасниці з понівеченим обличчям

Сьогодні о 22.50 глядачі 1+1 побачать новий випуск проекту Поверніть мені красу.

Поділитися:

Сьогодні о 22.50 глядачі телеканалу 1+1 побачать четвертий випуск нового сезону проекту Поверніть мені красу, учасницями якого є жінки, які зневірилися у собі через серйозні зовнішні вади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як позбутися «мімічних ворогів»: 3 простих вправи від зморшок

Героїнею нової програми стане 28-річна Антоніна Рибицька з вродженою доброякісною пухлиною на обличчі, яку лікарі ще називають гемангіомою. На третій день після народження маленькій Тоні вирізали пухлину, але післяопераційні рани почали гноїтися, що суттєво збільшило рубці на лівій половині обличчя. 

Вроджена вада стала вироком для дівчинки: з родини пішов рідний батько, після чого матір почала зловживати алкоголем та звинувачувати доньку у своїх нещастях. Пізніше Антоніна завагітніла від першого і єдиного чоловіка у своєму життя. Після пологів дівчина набрала зайві кілограми – важила майже 100 кг. Стосунки с чоловіком не складалися, але задля власного щастя учасниця була готова на все: схудла на 50 кг та навіть продала квартиру, щоб погасити борги коханого.

Родину врятувати не вдалось, і жінка залишилась з дитиною на вулиці. Тоня відчайдушно бралась за будь-яку роботу, щоб прогодувати доньку. Її мрією було стати перекладачем, адже учасниця вільно володіє двома мовами. Проте, роботодавці відкрито зізнавались, що шукають «обличчя компанії», яким через зовнішні вади героїня стати не могла. Наразі жінка важко працює на декількох роботах, щоб забезпечити родину усім необхідним.

В рамках проекту «команда спасіння» у складі пластичного хірурга Ростислава Валіхновського, дизайнера Андре Тана, психолога Олени Любченко, а також експерта зі здорового способу життя Анни Буткевич не тільки подарують жінці «нове» обличчя та фігуру, сприятимуть подоланню минулих образ, але й допоможуть повірити у себе з професійної точки зору. 

Чи зможе Антоніна Рибицька здолати перешкоди на шляху до щасливого майбутнього, щоб подарувати доньці життя, на яке вони разом заслуговують, дивіться вже сьогодні на телеканалі 1+1.

Нагадаємо, що у програмі Поверніть мені красу, яка успішно транслювалася на 1+1 два сезони поспіль, жінки отримують шанс не тільки виправити недоліки зовнішності, які роками негативно впливали на їхню долю, але і кардинально змінити своє життя. У цьому їм допомагає професійна «команда порятунку», до складу якої входять пластичний хірург Ростислав Валіхновський, дизайнер Андре Тан, психолог Олена Любченко, а також експерт зі здорового способу життя Анна Буткевич.  Вони не тільки виправляють зовнішні вади героїнь, але і допомагають їм подолати психологічні травми, навчитися любити себе та відчути власну привабливість. Окрім того, особливістю нового сезону стане те, що команда проекту допоможе жінкам досягти цілей та реалізувати життєві плани, які раніше здавались недосяжними через зовнішні вади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерти Поверніть мені красу врятували жінку, що пережила онкологічне захворювання