Команда Тіни Кароль поповнилася неймовірною учасницею з Нігерії

Голос країни
Хто потрапив до команди Тіни Кароль у 4 випуску Голосу країни 9

Тренерку зачарував спів гості з далекої країни.

Поділитися:

На четвертому тижні сліпих прослуховувань Голосу країни-9 Тіна Кароль запросила до своєї команди ще двох учасниць. Співачка, як і її колеги Потап та Dan Balan, поки стала тренером для 9 народних талантів. У команді Тіни Кароль залишилося 7 вільних місць.

Дарина Храмова

Дарина з підліткового віку — затята фанатка Тіни Кароль. Життєва історія дівчини дуже схожа на історію співачки. Як і у Тіни, тато Дарини (за професією військовий) був завжди проти, аби дочка співала. Коли Дарина прийняла рішення серйозно займатися музикою, тато перестав з нею спілкуватися.

Дівчина прийшла на проект, аби зустріти Тіну Кароль, адже співачка пройшла через ті самі проблеми, що й вона. Потрапивши у команду свого кумира, Дарина має можливість стати сильнішою і досягти успіху.

Шайє Огенетіджирі

Шайє з дитинства мріяла бути співачкою, проте батьки-чиновники з Нігерії завжди були проти. Єдиний спосіб здійснити мрію для Шайє — втекти в іншу країну на навчання. Обравши професію, яку їй нав’язали батьки (навчається на гінеколога у Вінницькому університеті), дівчина з головою поринула в музику.

В Україні Шайє в захваті від свободи і від того, як швидко у нас розвивається сучасна музика. Голос країни для Шайє — космічний рівень, про який вона й мріяти не могла. У команді Тіни Кароль Шайє робитиме все, аби не втратити шанс стати зіркою.

Новини по темі