Команду Тіни Кароль поповнив харизматичний квартет

Голос країни
Хто потрапив до команди Тіни Кароль

У новому випуску шоу співачка запросила найбільшу кількість учасників у свою команду.

Поділитися:

Вчора глядачі 1+1 побачили новий випуск сліпих прослуховувань нового сезону наймасштабнішого вокального шоу Голос країни. Команда Тіни Кароль поповнилася п'ятьма талановитими виконавцями. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боротьба за серце Тіни Кароль та перемога над комплексами на сцені Голосу країни-9

КВАРТЕТ LEON VOCI

Хлопці з гурту Leon Voci мріяли створити український колектив, схожий на легендарних три тенора (Паворотті, Каррераса, Домінго). Квартет працює в стилі опера-кросовер. Вони поєднують класику і сучасні звуки. Хлопці прийшли на Голос, аби про них дізнались в Україні. Вони прагнуть повторити успіх трьох тенорів.

МАРІЯ БОЛГАК-НІКУЛІНА

Марія - професійний музикант. 5 років тому вона створила власний бенд, який завжди співає лише серйозні за змістом пісні. Їй дуже близька Шинейд О’Коннор – Марія так само принципова і категорична по життю. Дівчина прийшла на Голос, щоб спробувати себе в різних стилях і відкритися з іншого боку. У цьому їй допоможе зірковий наставник Тіна Кароль.

ДАНИЛО ОДНОРАЛЕНКО

Данило приїхав на Голос країни з невеличкого містечка, де більшість людей живуть рутинним життям і зовсім не мають амбіцій. Променем світла і надії у цьому світі для Данила завжди була творчість Тіни Кароль. Заради Тіни він старанно вчиться вокалу, намагається писати свої пісні і отримувати гарні оцінки, аби вступити до Києва. На сліпих прослуховуваннях хлопець виконав пісню свого кумира «Космічні почуття» і отримав її прихильність.

ЯНА КЛЯВІНЯ

У Латвії Яна відома під псевдонімом Каміла Клявіня. Вона часто виступає і має своїх прихильників, але цього їй замало. Яна неймовірно надихається українськими артистами. Тепер жінка має можливість повчитися у тренера Тіни Кароль і розпочати новий період свого творчого життя.

АНАСТАСІЯ АНДРЕЄВА

Настя з дитинства займалася танцями і мріяла стати професійною танцівницею, але одного разу під час репетиції отримала серйозну травму хребта. Від подальших занять танцями довелося відмовитися, і дівчина захопилася вокалом.

Настя вже другий сезон поспіль фанатіє від проекту Танці зірками і дуже шкодує, що більше не може танцювати. Цей проект надихає її, і вона вирішила взяти участь в Голосі, аби отримати шанс стати вокалісткою танцювального проекту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль заспівала з учасницею Голосу країни

Новини по темі