Кому більше пасує сукня від Louis Vuitton: Тіна Кароль VS «дівчина Бонда»

Тіна Кароль VS «дівчина Бонда»: Кому більше пасує сукня від Louis Vuitton
Фотографія: прес-служба 1+1/REX

Зірковий тренер «Голос. Діти 3» позмагалася за звання ікони стилю з «дівчиною Бонда» Леа Сейду.

Поділитися:

Відома українська співачка і наставник на проекті «Голос. Діти 3» Тіна Кароль – одна з найстильніших зірок українського шоу-бізнесу.

Наприклад, на зйомки сліпих прослуховувань дитячого талант-шоу Кароль з’явилася у трендових черевичках Louis Vuitton. Таке ж взуття у своїй колекції мають «дівчина Бонда» Леа Сейду і володарка Оскару за фільм «Дівчина з Данії» Алісія Вікандер.

Нещодавно зірковий тренер знялася в чуттєвій фотосесії для журналу «Viva!». Усі образи співачки неповторні, однак усім знімкам притаманні чистота та сексуальність. Голосуйте за образ Тіни КарольЯкий образ Тіни Кароль вам подобається найбільше (опитування), який вам подобається найбільше. 

Співачка продовжує тішити своїх прихильників стильним убранням. Для «вокальних боїв» Кароль обрала шовкову міні-сукню свого улюбленого бренду Louis Vuitton. Яскравий образ зірковий тренер завершила черевичками на товстих підборах та своєю фірмовою червоною помадою.

Таку ж сукню обрала французька акторка Леа Сейду. «Дівчина Бонда» з’явилася у шовковій міні на показі Louis Vuitton в рамках Тижня моди осінь-зима 2016.

Як ви вважаєте, кому більше пасує сукня від Louis Vuitton: Тіні Кароль чи «дівчині Бонда»?