Король десертів: учасники проекту зроблять торт у вигляді відомої секс-діви

Учасники шоу Король десертів робитимуть торт у вигляді Даші Астаф’євої

Нові випробування учасників проекту вже сьогодні ввечері.

Поділитися:

Сьогодні о 21:30 у кулінарному проекті Король десертів на телеканалі 1+1 сім учасників будуть проходити нові непрості випробування від суддів Стефана Вайттинадана, Тетяни Вербицької і Кирила Сміяна.

Атмосфера на кухні наповниться жагою до перемоги й ароматом крему «маскарпоне», а кондитери ледь стримуватимуть емоції, бо одні конкурси їх відверто шокуватимуть, а інші ― змусять досхочу насміятись.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 76-річна учасниця кастингу «Король десертів» розповіла про улюблені страви Леоніда Кравчука та Валентини Терешкової

Одне з випробувань об’єднає учасників реаліті в одну команду ― кондитери робитимуть торт у вигляді секс-символу України Даші Астаф’євої в натуральну величину. Перед очима кулінарів буде фото співачки, яке вони мають у точності відтворити у своєму десерті. Кожен з учасників проекту відповідатиме за певну частину тіла, а готовий торт вагою 60 кг оцінюватиме сама Астаф’єва.

Окрім цього, судді підготували для кондитерів ще 2 конкурси: їм необхідно буде приготувати тематичні капкейки, пересуваючись на роликах, після чого команда хлопців змагатиметься проти команди дівчат у приготуванні «веселкових» тортів з використанням натуральних барвників: фруктів, овочів та ягід. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий рецепт: Тірамісу від Кирила Сміяна 

Нагадаємо, що в минулому випуску проект залишив автор цукерок «Вулкан» Ігор Андріяш, а боротьбу за титул «короля десертів» продовжили 7 учасників: Антон Линда, Марина Собко, Руслан Вичеров, Олег Чередниченко, Валентина Краєвська, Рузанна Щербина і Наталія Микуліч.

Роботи кондитерів оцінює трійка суддів: француз, бренд-шеф «мішленівських» ресторанів Стефан Вайттинадан, засновниця Київської міжнародної кулінарної академії Тетяна Вербицька і власник популярної мережі іменних кондитерських Кирило Сміян. Ведучий реаліті – Володимир Остапчук.

Яка на смак Даша Астаф’єва, дізнайтеся сьогодні о 21:30 у реаліті Король десертів на телеканалі 1+1.

Також проект можна буде переглянути на онлайн-платформі 1+1 video. Це власний VOD-сервіс, який об'єднує весь контент, що був показаний в ефірі телеканалів групи, й дає змогу дивитись улюблені серіали та шоу на будь-якому пристрої у будь-який час.