Кухар, Мейхер та Ребрик: Хто з зірок завітав на допрем’єрний показ «Великих Вуйок»

Катерина Кухар, Надія Мейхер та Лілія Ребрик: Хто з зірок завітав на допрем’єрний показ «Великих Вуйок»
Фото: Прес-служба 1+1

Дивись фоторепортаж із «гуцульської» вечірки.

Поділитися:

Прем’єра найочікуванішої комедії осені «Великі Вуйки» в ефірі 1+1 відбудеться вже 14 жовтня о 21.45. А напередодні в київському кінотеатрі «Оскар» пройшов допрем’єрний показ серіалу. Вечірка відбулася в гуцульському стилі, а гостями презентації стали відомі українські зірки, актори та команда проекту, серед яких Надія Мейхер, Михайло Поплавський, Женя Кот із Ксенією Мішиною, Лілія Ребрик, Валентина Хамайко, Jerry Heil, Катерина Осадча, Назар Задніпровський, Фагот та Фоззі із гурту ТНМК, Богдан Юсипчук, зірки серіалу «Школа» та інші.

На гостей презентації чекали гуцульські розваги, справжній мольфар з передбаченнями долі, авторські наливки з героями серіалу від ресторану «Канапа», а також українська кухня з чорними варениками, салом в шоколаді та київським тортом.

На початку вечора генеральний продюсер каналу 1+1, керівник «Телевізійного бізнесу» Максим Кривицький розповів гостям презентації, що в осінньому телесезоні 1+1 лідирує серед українських каналів та планує закріпити успіх серіальною лінійкою. А також ще до прем’єри він заявив, що 1+1 вже готується знімати другий сезон «Великих Вуйок».

Продовження легендарної історії героїв «Останнього Москаля» у вигляді спін-офа «Великі Вуйки» презентував на сцені кінотеатру креативний продюсер серіалу та один із головних акторів Юрій Горбунов. Ведучий розповів про непрості знімальні будні знімальної команди:

«Ми знімали сцену автомобільної пробки на Андріївському узвозі. У ній були задіяні всі гуцули. На вулиці тоді було +37°, а ми всі в костюмах а це сорочка, жупан, капелюх, чоботи, штани та масивний пояс. Тим часом люди на вулиці ходили навіть без футболок. А ми знімали сцену, коли сідаємо до старої машини із закритими вікнами і без кондиціонера», – згадав Юрій.

Також Горбунов зізнався, як дружина Катя Осадча відреагувала на його «серіальний роман» із Надією Мейхер.

У день допрем’єрного показу один із головних акторів серіалу Володимир Ніколаєнко, який зіграв вуйка Бодю, святкував свій 50-річний ювілей. Квітами та оплесками його привітав повний зал кінотеатру.

«Великі Вуйки на певний час переїхали до Києва і тут почалися їхні пригоди», – сказав на завершення Юрій Горбунов та поділився власною історією, про переїзд до столиці. На честь старту серіалу ведучий запустив флешмоб #підкорювачікиєва і закликав усіх ділитись у соцмережах своїми історіями підкорення столиці. Найцікавіші з них потраплять на сторінки каналу 1+1.

Канал «1+1» дякує ресторану «Канапа» і ігристому напою Latinium за смачне доповнення цього вечора.

Виробництвом проекту займався 1+1 Продакшн. Продюсери нового проекту – Олена Єремєєва, Дарина Жукова, Христина Шкабар, креативний продюсер – Юрій Горбунов, головний автор – Микола Куцик, сценаристи – Ярослав Стень, Богдан Гациляк, Олексій Приходько. Режисери – Дмитро Шмурак та Дмитро Маніфест.

Актори «Великих Вуйок», головний автор Микола Куцик та Катерина Осадча

Нагадаємо, за сюжетом серіалу, вперше за всю історію села до населеного пункту хочуть прокласти дорогу. Але корумпований чиновник з області віддає право на будівництво дороги до сусідніх Малих Вуйок. Побоюючись відтоку молодих кадрів, а з часом і вимирання села, Голова збирає ініціативну групу та їде до Києва вирішувати питання дороги.

Дивись фоторепортаж з допрем’єрного показу «Великий Вуйок» та дізнайся, хто ще з зірок завітав на «гуцульську» вечірку:

Актори серіалу Женя Кот і Лілія Ребрик

Актори серіалу Надія Мейхер і Михайло Поплавський

Акторка серіалу Катерина Кухар, Олександр Стоянов та син Тимур

Акторка серіалу Анна Кошмал

Зірки серіалу «Школа»

Співачка Jerry Heil

Зірка серіалу «Школа» Анна Трінчер

Актор серіалу Артур Логай

Акторки серіалу Інна Приходько і Наталія Корецька

Соліст гурту ТНМК Фагот

Ведуча Валентина Хамайко з дітьми

Ведуча Соломія Вітвіцька

Ведучий Богдан Юсипчук

Продюсер серіалів 1+1 Олена Єрємєєва.

Найочікуваніший серіал осені «Великі Вуйки» дивись уже о 21.45 з 14 жовтня на каналі 1+1.

Читай найцікавіше про акторів серіалу на нашому сайті:

1. «Вона мене з собою познайомила»: Назар Задніпровський розповів про наполегливу кохану

2. Лілія Ребрик замилувала мережу ніжними світлинами з чоловіком

3. Надія Мейхер оголила принади в маленькій чорній сукні (фото)

4. Анна Кошмал уперше показала свою весільну сукню (фото)

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.