Лідер гурту O.Torvald про вагітність дружини: «Будь ласка, не в день «Євробачення»

Український представник на Євробаченні поділився подробицями підготовки до пісенного конкурсу.

Поділитися:

До Євробачення в Україні лишаються лічені тижні. Телеведуча Катерина Осадча дізналася, як готується до конкурсу український представник Євгеній Галич.

ПРО НАЦІОАЛЬНИЙ ВІДБІР

O.Torvald – український рок-гурт з Полтави, який існує вже понад 10 років. Лідер гурту Євген Галич є популярним виконавцем, знімається  у кінострічках та озвучує мультфільми.

Фронтмен запевнив, що з самого початку не всі вірили у їхню перемогу. Навіть самі учасники гурту сумнівалися, чи сподобається їх незвичайна музика аудиторії.

Дуже важко взагалі багатьом людям нас зрозуміти, але ми йшли для того, щоб показати, що є і інша музика і ми не думали, що саме люди оберуть неформатну музику для цього конкурсу, - каже Євген Галич.

Думки членів журі на національному відборі з приводу пісні та виступу O.Torvald  розділилися. Зокрема, член журі національного відбору Костянтин Меладзе вважає, що виступ гурту O.Torvald буде оригінальним, але чи займе виступ цієї групи високе місце музичний продюсер сумнівається.

Інший з членів журі, Андрій Данилко, який здобув 2 місце на Євробаченні у 2007 році, переконаний, що перемагати на цьому конкурсі не обов’язково, головне – просто класно виступити. З цим, на його думку, гурт O.Torvald, безперечно, може впоратися.

ПРО РЕАКЦІЮ НА ПЕРЕМОГУ

Соліст гурту зізнався, що із представників українського шоу-бізнесу першим його підтримав Святослав Вакарчук та популярний український виконавець Андрій Хливнюк з гурту «Бумбокс». За свого друга Євгена Галича вболівав також і тренер «Голос. Діти» популярний співак MONATIK.

Я дуже поважаю його творчість і групу O.Torvald. Я вважаю, вони як ніхто варті того, щоб представити нашу країну і заслуговують бути саме на тому місці, на якому вони є, - зазначає MONATIK.

ПРО ПІДГОТОВКУ ДО ЄВРОБАЧЕННЯ

Зараз Євген Галич разом з гуртом ретельно готується до пісенного конкурсу, адже раніше O.Torvald у подібних заходах участі не брав.

Я з тачкою "тирю" десь пісок і ґрунт і намагаюся замазати всі ями на дорогах, для того, щоб хоч якось підготуватися до приїзду 43 країн. Але якщо серйозно, то підготовка полягає в тому, що я займаюся багато вокалом. Понад усе мені хочеться представити нашу країну достойно, - переконує співак.

ПРО БАТЬКІВСТВО

Окрім Євробачення цієї весни зірка також готується до ще однієї не менш важливої події – появи в родині другої дитини.

Чекаємо здорову дитину, красиву і схожу на тата. Я, якщо чесно, все побачив на УЗІ,  але не зарікаюся і рота собі закриваю, щоб ніхто не почув, що у мене буде син.

Вокаліст був присутнім при народженні першої дитини і не планує пропускати пологи. Навіть якщо їх дата співпаде з виступом на конкурсі.

«Я поїду на Лівий берег на мотоциклі. Роблю собі цілий план відступу, щоб бути присутнім на пологах. Якщо чесно, я з ним домовився. Розмовляю з животом: «Будь ласка, не в день «Євробачення».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подружжя Горбунова та Осадчої розсекретило ім’я свого первістка