Лідія Таран розповіла про найдорожчі особисті досягнення у 2017 році

Ведуча ТСН поділилася особливими святковими спогадами

Поділитися:

Напередодні Нового року ведуча ТСН Лідія Таран розповіла про підготовку до свят. Зірка зізналася, що обожнює собак, тому вважає, що рік собаки принесе усім радість та щастя. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідія Таран та Валентина Хамайко влаштували свято пацієнтам лікарні

Крім того, ведуча поділилася сімейною традицією. Коли народилася її донька Василина, вони із чоловіком купили маленьку ялинку в горщику і посадили її біля будинку. 

Зараз ялинка має висоту 2,5 метри. З тих пір ми наряджаємо її кожен рік. Діти водять навколо неї хороводи, і так склалася наша сімейна традиція, - розповідає Лідія. 

Пригадуючи свої найбільші досягнення у 2017 році, Лідія розповіла, що перейшла на наступний рівень на курсах англійської мови, досягнула нового рекорду у плаванні, а її донька Василина перейшла до нового класу у школі та вдало склала іспити із вокалу і фортепіано. 

Нагадуємо, що напередодні Дня Святого Миколая Лідія Таран звернулась до телеглядачів з проханням переглянути рекламний блок 19 грудня 2017 року о 20:10 після випуску ТСН. Всі кошти, отримані від рекламодавців у період прайм-тайм, будуть направлені на здійснення мрій важкохворих дітей в рамках проекту «Здійсни мрію» благодійного фонду «Ти не один» 1+1 медіа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У День Святого Миколая гроші від реклами на 1+1 підуть на здійснення дитячих мрій