Ліга сміху: Полякова поцілується з капітаном своєї команди

Ліга сміху півфінал: Дивіться  9 листопада на 1+1

Трансляція півфіналу четвертого сезону проекту Ліга сміху відбудеться вже сьогодні!

Поділитися:

Цього разу редактори проекту Андрій Чивурін і Чингіз Мазінов запропонують тренерам і їхнім командам підготувати свої виступи на тему чотирьох головних земних стихій. У цій грі тренери Надя Дорофєєва, Ігор Ласточкін і Стас Боклан відпочиватимуть, оскільки їхні команди вже залишили сезон.

Виступ команди «Стадіон Діброва» буде присвячений темі «повітряної» стихії, а тренер активно допомагатиме хлопцям. Так, зірка «Одного разу під Полтавою» виступить в образі Валерія Леонтьєва з пародією на пісню «Дельтаплан». Також команда в своєму незвичайному стилі розіграє ситуацію в маршрутці і покаже спроби самогубців викинутися з даху. Також хлопці представлять своє бачення історичного винаходу, а саме першого літака, створеного братами Райт.

«Готель 72» будуть підкорювати «землю» і представлять свій варіант того, як жили наші предки за часів Київської Русі. Тренер команди Влад Яма зіграє суворого монгольського хана, а капітан команди в образі князя київського захищатиме Київ... табуретками.

«Стоянівка», як досвідчені факіри, майстерно підпорядкують «вогонь», а їхній тренер Оля Полякова допоможе команді в образі триголового змія-Горинича. Вогнику виступу додадуть «полум'яний» тверк, фаєр-шоу, а палкий поцілунок Олі Полякової з Іваном Люленовим і зовсім підірве залу Жовтневого. Також команда в своєму стилі продовжить жартувати про молдавсько-сільське життя, і розкаже, як насіння допомагає «не спалитись» у стресовій ситуації.

«Луганська збірна» буде розкривати тему «вода». Тренер Євген Кошовий в образі рятівника Малібу покаже нову методику штучного дихання «сміх у рот», поміркує про сенс життя в образі черв'яка, підвішеного на гачок, і постане в напівоголеному образі героїні з «5 елементу», красуні Лілу. Також команда покаже свою версію Памели Андерсон, пародію на кліп групи KAZKA «Плакала», а ще спробує розкрити тему гарячої води в костюмах бойлерів.

Несподіваним експериментом для проекту стане конкурс в стилі «Versus Battle», де учасники команд у жанрі реп-батлів змагатимуться в живому словесному протистоянні. Все буде жорстко, без образ, в риму і, головне, смішно, а у кожного суперника буде можливість продемонструвати свою дотепність, винахідливість і кмітливість. Але без жорстких жартів все-таки не обійдеться.

Третій обов'язковий танцювальний конкурс допоможе розкрити команди з іншого боку, дозволивши кожної показати свої підготовлені номери і таланти. «Готель 72» дозволить журі управляти своїми тілами, «Луганська збірна» покаже концерт Олега Винника очима чоловіків, «Стадіон Діброва» вразить дивним контемпом, а «Стоянівка» покаже молдавську версію шоу «Танці з драбинами».