Лілія Ребрик: «Не дозволяла собі закохуватися, поки не виплачу кредит»

Лілія Ребрик: «Не дозволяла собі закохуватися, поки не виплачу кредит» | Інтерв'ю | 1+1
Фото: JetSetter, Веронiка Монакова

Інтерв’ю з акторкою про незалежність у стосунках, першу комедійну роль та власну «суперсилу».

Поділитися:

Акторка та ведуча Лілія Ребрик уже давно закріпила за собою статус жінки, яка дивовижним чином все встигає. Вона отримує задоволення від усього, за що береться, і своїм прикладом надихає людей навколо.

Ефектну блондинку я вихопила на розмову під час зйомок комедійного серіалу «Великі Вуйки», який саме йде в ефірі 1+1. Ми мали всього кілька хвилин, але за цей час вона встигла розповісти чимало про особисте життя. 

Ви знялися в комедії «Останній москаль», а тепер працюєте над своєрідним продовженням тієї історії у «Вуйках…». Певно, вже душею прикипіли до своєї героїні?

Люблю свою Ірину чи просто «зірку», як ми її жартома називаємо на майданчику. Вона чесна, щира. І, як кожна жінка, хоче справжнього кохання. Я полюбила її ще на зйомках «Останнього москаля». Грати її було дуже цікаво, адже це моя перша комедійна роль. Глядачі звикли бачити мене сексі-блондинкою або трохи стервозною. А кумедна продавчиня – щось нове.

До слова, в образі Ірки часто нагадую собі старшу доньку Діану. Вона у мене трохи «кривляка» (усміхається). А тут сам жанр підштовхує бавитися й дражнитися. Отак я збагнула, що в мені живе безліч постатей – і мама, і жінка, й акторка.

За сюжетом мешканці Великих Вуйок вперше приїжджають до Києва. Пригадуєте своє знайомство зі столицею?

Уперше до Києва я приїхала в третьому класі на змагання з художньої гімнастики. Була тоді ще зовсім малою, але досі добре пам’ятаю свої враження. Вийшла з поїзда, роззирнулась навколо і все мені видалося таким величезним. Ще й в готелі жила на 15-му поверсі. Для мене на той час найвищими були дев'ятиповерхівки, а тут аж 15! Це було щось казкове, феєричне. І тоді, у дев’ять років, я подумала: «Тепер хочу жити в Києві».

Тож коли вступила до театрального інституту, єдина акторка в родині, мене переповнила радість від особистої перемоги.

Яке місце в Києві завжди вам покращує настрій?

Я дуже люблю парк «Феофанія». Це наше з чоловіком особливе місце. Там, у затишних куточках, відбулося багато наших особистих розмов.

Фото: instagram/liliia.rebrik,galinskiy_andrey

І, звісно, наша оселя – місце, куди хочеться повертатися. Там викоханий кожен закуток.

Я свого часу мріяла про квартиру в Києві. І придбала. Вона невеличка, але все ж моя. Я навіть собі закохуватися не дозволяла, поки не виплачу за неї кредит (сміється). Просто дуже не хотіла, щоб майбутній коханий пропонував мені допомогу. А раптом він не запропонував би – то мусила б ображатись! Тож треба було спочатку розв'язати цю проблему. Подруги мене тоді геть не розуміли.

Ця квартирка подарувала мені незалежність. Для мене дуже важливо бути самодостатньою. Зараз, коли я розумію, що сил і ресурсів вистачає на безліч справ, то можу дозволити собі побути слабкою. Але до цього треба було дорости. Треба міцно стояти на ногах, щоб інколи поплакатись на плечі коханого. Бо як з цього починати, то ефект буде геть іншим – не ті барви.

Як відновлюєте сили після інтенсивної роботи?

Скільки років я в цій професії, ще жодного разу не сказала: «О Боже, мені знову на роботу». Я це навіть роботою назвати не можу.

Щодня прокидаюсь о четвертій ранку, щоб провести ефір. Потім біжу на зйомку, після зйомки часом бувають і вистави, ще якісь заходи. Схоже на своєрідний марафон, коли зайнятий паралельно в різних проектах 24 на 7. Так, інколи питаю себе: «Боже, а коли ж я спала востаннє?».

Але секрет в тому, що я насолоджуюсь процесом. Насолоджуюся тим, що я зайнята, затребувана, що маю роботу.

Фото: instagram/liliia.rebrik,deordieva

У такому режимі ще встигаєте приділити рідним час і в оселі лад навести…

Коли мене запитують, де на все беру час, а я справді багато встигаю, моя єдина відповідь – мало сплю (сміється). І для мене це нормально, адже отримую задоволення від свого способу життя. У нас, до слова, навіть няні немає, самі пораємось із двома дітьми.

Прокидаюся дуже рано. О дев’ятій вже повертаюсь додому красива, із зачіскою, з ідеальним макіяжем, гарно вбрана, бадьора. Перехопила бутерброд із чаєм, приділяю молодшій доньці Поліні увагу й далі до роботи. Такий інтенсивний режим організовує, мобілізує. Ба більше, це ще й дітей мотивує. Вони все розуміють, вони беруть приклад і хочуть бути схожими.

Нагадаємо, саме зараз ти зможеш побачити Лілію Ребрик у комедійному серіалі від 1+1 «Великі Вуйки». Переглянь кумедний анонст стрічки:

Більше цікавих матеріалів про Лілію Ребрик читай тут:

1. Лілія Ребрик захопила граційним стрибком (фото)

2. Лілія Ребрик заінтригувала світлиною у весільній сукні

3. Лілія Ребрик замилувала мережу ніжними світлинами з чоловіком

4. Лілія Ребрик показала солодкі світлини з маленькими доньками

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.