Лілія Ребрик показала, як танцює її маленька донька

Лілія Ребрик показала, як танцює її маленька донька | Зіркове життя | 1+1
Фото: instagram/liliia.rebrik

Копія мами.

Поділитися:

Українська телеведуча, акторка серіалу «Великі Вуйки» на 1+1 Лілія Ребрик та відомий хореограф «Танців з зірками» Андрій Дикий виховують двох красунь-доньок – 7-річну Діану та 1-річну Поліну. Старша донька вирішила піти стопами зіркових батьків і залюбки займається бальними танцями. Цієї неділі дівчинка взяла участь у турнірі. Фото з події з'явилися на сторінці в Instagram її мами. 

На знімках Діана позує разом зі своїм партнером на паркеті. На ній – яскраво-рожева сукня та не менш сяйлива усмішка. Копія Лілії, чи не так? Дивись!

Зауважмо, в коментарі до знімків Ребрик порушила непросте питання. Нині багато дівчаток танцюють без партнерів, і, схоже, парубки надають перевагу футболу або боксу, а не танцям:

«А як розпочалася ваша неділя? Ми на турнірі з бальних танців. І ось на які роздуми мене надихають діти... Багато дівчат танцюють без партнерів – і це жахливо! Адже бальні танці без них – вже не танці. А в парах – це так красиво, що можна дивитися безкінечно. Я обожнюю танцювати зі своїм чоловіком, і цього завжди буде мало. Невже хлопці не хочуть займатися танцями? У моді лише футбол і бокс? Чи це бажання батьків? Хлопці, які займаються танцями – не хлопці? Міф! Протестую! Це ще ті хлопці! І це не просто слова. На власному досвіді переконуюсь щодня. Мій Андрій Дикий – яскравий приклад!».

Нагадуємо, донька Лілії та Андрія брала участь в одному з номерів на «Танцях з зірками». Дивись:

До речі, нещодавно Лілія Ребрик дала інтерв'ю «Світському життю». Дізнавайся подробиці у відео: 

Читай ще декілька новин про ведучу: 

1. Лілія Ребрик: «Не дозволяла собі закохуватися, поки не виплачу кредит»

2. Лілія Ребрик захопила граційним стрибком (фото)

3. Лілія Ребрик заінтригувала світлиною у весільній сукні

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.